Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policie pátrá po ženě z Jihlavy, od pátku se nevrátila domů

Jihlavští kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po čtiřicetileté ženě. Ta byla naposledy viděna v pátek ráno v blízkosti svého bydliště v Jihlavě.

Čtyřicetiletou ženu viděli naposledy její blízcí příbuzní v pátek 20. května v časných ranních hodinách v místě bydliště v Jihlavě. Z domu žena odešla, zpět se nevrátila a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Blízcí příbuzní nejprve hledali ženu sami, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii. 

Pohřešovaná žena je vysoká přibližně 165 centimetrů, střední postavy. Má modré oči a plavé vlnité středně dlouhé vlasy, které nosí upravené na takzvanou patku česanou vlevo. Žena má na obličeji jizvu po operovaném rozštěpu horního rtu.

Policisté prověřili zdravotnická zařízení, další příbuzné a známé ženy, ubytovací zařízení, dále autobusové i vlakové nádraží, obchodní domy i centra a ženu hledali také na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Do současné doby bez kladného výsledku.

Kriminalisté žádají občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po ženě z Jihlavy, od pátku se nevrátila domů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.