Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž havaroval na parkovišti obchodního domu. Nevlastnil řidičák a nadýchal přes dvě promile

Docela dost si zavařil osmapadesátiletý řidič osobního vozidla, když ve čtvrtek odpoledne nedokázal zaparkovat u jednoho z obchodních domů ve Žďáru nad Sázavou. Poté, co trefil sloupky, zjistili přivolaní policisté, že řidič má přes dvě promile v dechu a nevlastní řidičský průkaz.

K incidentu došlo ve čtvrtek 28. května kolem třetí hodiny v lokalitě obchodního centra ve ve Žďáru nad Sázavou. Řidič vozidla Mitsubishi po komunikaci na parkovišti narazil nejprve do kovových sloupků a poté ještě do sloupu budovy. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na necelých deset tisíc korun.

Policisté však u osmapadesátiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,14 promile alkoholu. Obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky. Dále policisté zjistili, že řidič nevlastní řidičský průkaz a má uložený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel.

Muž je podezřelý ze spáchání dvou trestných činů, a to maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Případ policisté dále prověřují.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Žďár nad Sázavou, Mitsubishi Motors, obchodní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž havaroval na parkovišti obchodního domu. Nevlastnil řidičák a nadýchal přes dvě promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.