Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena odešla na procházku a už se nevrátila. Teď po ní pátrá policie

Policie se obrací na veřejnost s prosbou o spolupráci při pátrání po osmatřicetileté ženě, která ve čtvrtek odpoledne opustila zdravotnické zařízení, kde se léčí. Odešla na procházku, ale nevrátila se a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Žena byla naposledy spatřena včera, ve čtvrtek 19. května, v Jihlavě, při odchodu na procházku kolem pů druhé. Své věci si s sebou nevzala a zpátky do zdravotnického zařízení se již nevrátila. Do současné doby o sobě žena nijak ineinformovala

Pohřešovaná žena je vysoká přibližně 165 centimetrů, střední postavy. Má modré oči a světlé vlnité středně dlouhé vlasy. Na sobě měla žena naposledy oblečenou mikinu zelené barvy a sukni, na nohou měla ponožky a sandály.

Oznámení o pohřešování ženy přijali policisté ve čtvrtek 19. května po páté hodině večer. Zjistili její popis a veškeré další důležité informace, vyhlásili po ženě celostátní pátrání a ihned ji začali hledat. Policisté prověřili místo bydliště ženy, její příbuzné a známé, prostředky městské hromadné dopravy, dále autobusové i vlakové nádraží, obchodní domy i centra a ženu hledali také na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Do současné doby bez kladného výsledku.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena odešla na procházku a už se nevrátila. Teď po ní pátrá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.