Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Žena v Jihlavě při hádce bodla nožem svého partnera, hrozí jí až deset let vězení

Ve čtvrtek 21. dubna vyjížděli jihlavští kriminalisté k vážně zraněnému muži, který byl operován v jihlavské nemocnici, a to kvůli bodné ráně na břiše. Muž byl opilý a policistům uvedl, že byl napaden jiný mužem. To však nebyla pravda, napadla ho nožem jeho partnerka.

Žena muže napadla během jejich hádky, třiatřicetiletá žena byla v tu chvíli také opilá. Policisté po ženě začali pátrat a když ji zadrželi, tak ji umístili do policejní cely. Pak prohledali byt v Jihlavě, kde k události došlo, a také zajistili nože, které byly poslány na expertízu.  

„Žena byla obviněna ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ukončeného ve stádiu pokusu,“ řekl Pavel Krčál, zástupce vedoucího oddělení obecné kriminality.

Kriminalisté zjistili, že k bodnutí nožem došlo po vzájemné hádce partnerů. „K zasažení důležitých vnitřních orgánů v těle napadeného muže nedošlo pouze shodou okolností,“ dodal komisař oddělení obecné kriminality Martin Jůzl. Zranění, které utrpěl, si vyžádá několikatýdenní léčení.

Po provedení všech nezbytných procesních úkonů byla obviněná žena ze zadržení propuštěna. Dále je stíhána na svobodě, případ kriminalisté vyšetřují.

Za spáchaný trestný čin ženě trest odnětí svobody až na deset let.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Jihlavě při hádce bodla nožem svého partnera, hrozí jí až deset let vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.