Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Policie pátrá po starším muži z Jihlavy, od včerejška se nevrátil domů. Pomůže veřejnost?

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži, který včera ráno odešel z domova a do současné doby o sobě nedal vědět. Měl být viděn v blízkosti obce Vysoká, ale pátrání je zatím bezvýsledné.

Osmašedesátiletý muž z Jihlavy odešel v pondělí 25. dubna kolem sedmé hodiny ráno z místa svého bydliště a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Blízcí příbuzní muže nejprve hledali sami, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii. Na základě šetření policisté zjistili, že byl pohřešovaný muž dnes ráno viděn v obci Vysoká.

Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 180 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a šedé nakrátko ostříhané vlasy. Vousy nosí upravené na takzvané strniště. Na sobě měl muž naposledy oblečenou černou delší koženou bundu, černou mikinu se žlutými nápisy s kapucí, modré rifle a černé polobotky. Může mít u sebe nebo nasazená na uších větší sluchátka s anténou.

Oznámení o pohřešování muže přijali policisté v úterý po poledni. Po pohřešovaném vyhlásili celostátní pátrání. Policisté prověřili zdravotnická zařízení, lokalitu místa jeho bydliště, prověřili autobusová i vlaková nádraží, příbuzné a muže hledali i na dalších místech, která navštěvuje, nebo u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Když na základě šetření policisté zjistili, že byl pohřešovaný muž dnes ráno viděn v obci Vysoká, propátrali také tuto lokalitu. Do současné doby se však pohřešovaného muže nalézt nepodařilo.

Policie ČR tak žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky Jihlava, policie, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po starším muži z Jihlavy, od včerejška se nevrátil domů. Pomůže veřejnost? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.