Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Muž v obci u Jihlavy napadl ženu. Poškodil její auto i věci v bytě

Hned ze čtyř trestných činů je podezřelý pětačtyřicetiletý muž z Jihlavy, který fyzicky napadl a zranil ženu v jejím bytě. K tomu jí poškodil vybavení bytu a také její osobní auto.

Událost se odehrála vloni v listopadu.

V časných ranních hodinách přijel agresivní muž autem do obce u Jihlavy k domu, kde žena žije. Rozbil uzamčené dveře a přes nesouhlas obyvatelky bytu vnikl dovnitř. Ženu fyzicky napadl a dále rozbil různé zařízení, včetně notebooku a tiskárny. Z místa po útoku utekl a cestou ještě poškodil vozidlo ženy stojící na parkovišti. Přivolaní policisté poskytli ženě pomoc a vzhledem k jejímu zranění přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která ženu na ošetření převezla do jihlavské nemocnice,“ popisuje dramatické chvíle Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Vyhrožování po telefonu 

Přivolaná policejní hlídka muže dopadla. Vyšetřováním se ukázalo, že muž ještě před napadením ženě vyhrožoval po telefonu, a to tak, že jí vážně ublíží. „Obdobné výhrůžky směřoval také známému ženy. Škoda, kterou podezřelý muž způsobil poničením zařízení bytu a vozidla, přesáhla sedmdesát tisíc korun. Policisté provedli šetření, výslechy osob, vyžádali si také lékařské zprávy a shromáždili důkazy,“ pokračuje Kroutilová.

Pětačtyřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání přečinu ublížení na zdraví, přečinu poškození cizí věci, přečinu porušování domovní svobody a přečinu nebezpečného vyhrožování. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání trestných činů. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky napadení, násilí, zranění, policie, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v obci u Jihlavy napadl svou bývalou partnerku. Poškodil její auto i věci v bytě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.