Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Neznáte muže na záznamu? Je důležitým svědkem v pokusu o vloupání

Třebíčští policisté řeší případ pokusu o vloupání do prodejny, ke kterému došlo v listopadu v Třebíči. Do obchodu se vniknout nepodařilo, škoda vznikla majiteli na poškozených dveřích. Policisté by potřebovali zjistit totožnost muže na kamerovém záznamu, který se v lokalitě pohyboval, a mohl by tak poskytnout informace důležité pro prověřování případu. A nyní může pomoci také veřejnost.

K případu došlo na konci listopadu v prodejně v části Vnitřní Město. Pachatel se pokusil vypáčit vstupní dveře prodejny, dovnitř se mu ale dostat nepodařilo a z místa poté utekl. Poškozením dveří a zárubně vznikla předběžně vyčíslená škoda deset tisíc korun.

„Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. Místo činu ohledali, zadokumentovali a zajistili stopy. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání pokusu přečinu krádeže a přečinu poškození cizí věci. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu, případ prověřovali a shromažďovali získané poznatky,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.  

Policisté vyhodnotili také záznamy z kamer. Zjistili, že v lokalitě se pohyboval muž, který by mohl poskytnout důležité informace. V zájmu prověřování by tak policisté potřebovali zjistit jeho totožnost a s žádostí o spolupráci se obracejí na veřejnost. 

„Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo osoby, které ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Drbna, Policie ČR

Štítky vloupání, záznam, video, policie, pátrání, veřejnost, Třebíč, Vnitřní město

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neznáte muže na záznamu? Je důležitým svědkem v pokusu o vloupání | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.