Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO, PÁTRÁNÍ: Tři mladíci skákali po střechách aut, způsobili škodu za 100 tisíc

Kluci si chtěli na konci roku ještě trochu zablbnout. V tom by nebyl zas takový háček, kdyby k tomu nepotřebovali několik osobních vozidel, po jejichž střechách pod rouškou tmy skákali. Po jejich atletických výkonech zůstala škoda ve výši 100 tisíc korun. S žádostí o identifikaci se nyní na veřejnost obrací policie.

K poškození vozidel došlo na začátku prosince na ulici Rantířovská. Kolem půlnoci procházeli po ulici tři mladí muži, kteří na ploše před budovou postupně všichni vyskočili na jedno ze zaparkovaných vozidel a pak přeskakovali na střechy dalších vedle stojících automobilů, vše ještě zopakovali. Na poškozených vozidlech byla škoda vyčíslena na více než sto tisíc korun.

Po prošetření zahájili kriminalisté úkony trestního řízení pro podezření z přečinu poškození cizí věci. Na základě důkladného zkoumání se policistům podařilo zjistit kdy a za jakých okolností k poškození vozidel došlo. V zájmu prověřování případu by nyní potřebovali zjistit totožnost tří mladíků, kteří jsou zachyceni na kamerovém záznamu.

Policie žádá občany, kteří mladíky na kamerovém záznamu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace vedoucí k objasnění případu.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, auta, skákání, střecha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO, PÁTRÁNÍ: Tři mladíci skákali po střechách aut, způsobili škodu za 100 tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.