Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Do Jihlavy zajíždí Léčivé divadlo Gabriely Filippi. Vyhrajte vstupenky na představení

V úterý do Divadla Na Kopečku zavítá Léčivé divadlo se svým představením Doteky spirituálního deště. Autorský počin Gabriely Filippi bude obohacen výjimečnými hosty - Zdeňkou Pohlreichovou, improvizátorem Patrickem Kee a tanečnicí Sofií Karochovou.

Návštěvníci mohou v první fázi představení očekávat spojení hudby, meditace, slova a tance, které bude silně působit na jejich smysly a zharmonizuje je do souladu s nevnímatelným.

Hudba v souznění s básnickou řečí umožňuje, aby do fyzického organismu probleskovaly dojmy z neviditelného světa. Gabriela Filippi zde proto v řízené meditaci vyjadřuje do objetí živé improvizované hudební magie Patrika Kee slovy to, co žije v našem nitru a probouzí tak i nitra svých diváků. 

Tanec Sofie K. Filippi  jakoby podával zároveň i svědectví o tom, jak důležitá je tato cesta duchovního poznání v dnešním světe pro mladou generaci. Večerem zazní myšlenky a odkazy Fráni Drtikola a manželů Míly a Eduarda Tomášových.

V druhé polovině především s humorem, ale i nadhledem a láskou si bude Gabriela povídat o životě, zkušenostech, vítězstvích i přešlapech s paní Zdeňkou Pohlreichovou. Celý večer nabije vibracemi vokální improvizátor Patrik Kee svým jedinečným hudebním pojetím.

Představení se v Divadle Na Kopečku odehraje 29. května od 19 hodin. Vstupné je 290,- Kč. Možností, jak si vstupenky zajistit, je několik. Lze je zarezervovat telefonicky u paní ředitelky Holíkové (567 552 232), u manažerky Léčivého divadla paní Horylové (603 584 387), nebo online ZDE.

Nebo se zúčastněnte soutěže s Jihlavskou Drbnou. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při slosování. Pro každého ze dvou výherců budou připraveny dvě vstupenky na toto unikátní představení. Soutěž bude ukončena v sobotu 26. května ve 12:00.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. Výherci byli kontaktováni. 

Foto Léčivé divadlo | Zdroj Léčivé divadlo

Štítky Léčivé divadlo, spiritualita, představení, soutěž, Gabriela Filippi, divadlo, vstupenka, Jihlava, Divadlo Na Kopečku, Eduard Tomáš, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Do Jihlavy zajíždí Léčivé divadlo Gabriely Filippi. Vyhrajte vstupenky na představení | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.