Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Hvězda Fest nabídne kromě dobročinnosti i celou plejádu českých interpretů. Vyhrajte si vstupenky!

Účastí na dvoudenním Hvězda Festu můžete i vy pomoci dětem stiženým mozkovou obrnou. Na Cihelku v Hlinsku Nadační fond Šťastná hvězda oslovil řadu známých českých interpretů, kteří diváky pobaví jak v pátek, tak v sobotu.

Nadační fond Šťastná hvězda ve spolupráci se Sborem dobrovolných hasičů Blatno pořádají 1. benefiční festival, z jehož výtěžku půjde část pro nemocné děti.

Hvězda Fest je dvoudenní, v pátek 18. srpna se jeho brány otevřou v 16 hodin, o den později v 10 hodin, samotná vystoupení začnou o dvě hodiny později. Celým festivalem bude provázet moderátor Martin Málek. Dvoudenní vstupenka stojí v předprodeji 490,- Kč, na místě 570,- Kč.

V pátek večer vystoupí kvarteto interpretů Soustrast, Titanic, Kern, Bad Victim. Vstupné činí 210,- Kč v předprodeji a 260,- Kč na místě.

Po sobotním poledni se můžeme těšit na celou řadu známých představitelů české hudební scény. Kromě jiných předvedou svoje umění Petr Kolář, Davide Mattioli, Netto, Tlustá Berta, Dark Spark, Bohuš Matuš, Sabina Křováková, Hynek Tomm, Immer, Ivo Jahelka, Black Sabbath tribute, Vojta Šenkýř, Olga Rumlová nebo Petra Slaninová. Sbotní vstupné činí 310,- Kč v předprodeji a 360,- Kč na místě.

V předprodeji lze vstupenky zajistit v Hlinsku v květinářství Pampelišk, v prodejně pivovaru Rychtář a v informačním centru. Dále na stránkách nadačního fondu a mailu info@stastna-hvezda.cz. Využít lze i distribučního portálu SMSticket.

Pokud i vy chcete přispět dobré věci a zároveň si užít kvalitní hudby, můžete si koupit vstupenku, nebo ji vyhrát v soutěži s Jihlavskou Drbnou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a doufat, že z osudí vylosujeme právě vás. Soutěž trvá do čtvrtka 17. července do 20 hodin. Každý ze tří výherců obdrží dvě dvoudenní vstupenky.

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherci byli kontaktováni e-mailem.

Foto Nadační fond Šťastná hvězda | Zdroj Nadační fond Šťastná hvězda

Štítky vstupenka, soutěž, nadační fond, Hlinsko, sbor dobrovolných hasičů, Martin Málek, Petr Kolář, Black Sabbath, Bohuš Matuš, Hynek Tomm

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hvězda Fest nabídne kromě dobročinnosti i celou plejádu českých interpretů. Vyhrajte si vstupenky! | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.