Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Jihlavě bude k vidění duchařská komedie Seance. Vyhrajte vstupenky zdarma

Amatérské divadlo z Jihlavy Divadlo ATD. už podruhé vystoupí před jihlavským publikem. Diváky pobaví se svou duchařskou komedií Seance. Hrát se bude v neděli 23. dubna v jihlavském Divadle Na Kopečku. Právě na této divadelní scéně měla uvedená hra premiéru, lidé ji zde tedy mohou vidět podruhé.

Seance je duchařská komedie ze současnosti, vysmívající se naivitě a hlouposti lidí, kteří svoje životní peripetie a problémy řeší útěkem mimo reálný svět, a chtějí je vyřešit pomocí seance. Toho využívá podvodnice Emílie Vokurková, protože dobře ví, že vydělat se dá úplně na všem, tak proč ne na seanci? Tato autorská divadelní hra ukazuje na dnešní svět plný podvodů a nástrah.

Autorem scénáře a zároveň režisérem hry je Libor Kabelka.

Seance se bude hrát v neděli 23. dubna od 18 hodin v jihlavském Divadle Na Kopečku. Vstupenka návštěvníky vyjde na 50 korun.

Divadlo ATD.:

Vzniklo na podzim roku 2015 jako společenství lidí zapálených pro amatérské divadlo. Po nelehkých začátcích a mnoha změnách se herecké obsazení nakonec ustálilo. Od února 2016 hraje v takřka nezměněné sestavě. V současné době má 12 členů. 

Redakce Jihlavské Drbny zdarma nabízí třem z vás po dvou vstupenkách. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při slosování. Soutěž končí v sobotu 22. dubna ve 20:00.

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherci byli kontaktováni e-mailem a SMS. 

Foto divadloatd.webnode.cz

Štítky divadlo, vstupenka, komedie, Jihlava, soutěž, Divadlo Na Kopečku, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Jihlavě bude k vidění duchařská komedie Seance. Vyhrajte vstupenky zdarma | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.