Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavská Drbna nově nabízí denní souhrn zpráv

To, že nemáme čas, říká několikrát denně asi každý z nás. Ze všech stran se na nás valí řada informací, novinek, seriózních i podezřelých zpráv, to se prostě všechno nedá po celý den stíhat. Proto vás všechny určitě potěší novinka, kterou teď nabízím všem svým věrným čtenářům.

Určitě se stane, že vám nějaký můj článek během dne uteče, na internetu určitě nejste celý den (taky se někdy musí pracovat, že? ;-) ). A večer, když se vrátíte z práce, uspíte děti a chcete mít chvíli jen pro sebe, je ideální čas na to přihlásit se na e-mail, kde na vás budu čekat já – tak dobře, vlastně shrnutí toho, na čem jsem celý den pro vás pracovala.

Co pro takový shrnující e-mail stačí udělat? Nebojte, je to úplně snadné a zabere vám to sotva minutku. Pokud ještě nejste na mém webu zaregistrovaní, tak to je první nutný krok. Pak už jen na závěr registrace odškrtnete možnost „souhlasím se zasíláním obchodních zpráv“ a je to! :-) Souhrn mých zpráv za celý den vám bude na e-mail chodit každý večer, včetně víkendu.

Registrace na mém webu vám umožní mimo jiné třeba založit si vlastní blog, psát články, inzerovat a řadu dalších vychytávek. O tom se ale už můžete přesvědčit sami. :-)

Štítky odběr, novinka, přehled, e-mail

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská Drbna nově nabízí denní souhrn zpráv | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.