Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Čtenáři si mohou vyzkoušet Drbnu bez reklam na měsíc zdarma

Díky speciálnímu kódu Drbna nabízí svým čtenářům vyzkoušet si měsíc čtení článků bez reklam. Nabídka platí pro všechny čtenáře a při poskytnutí zpětné vazby je možné si Drbnu bez reklam prodloužit o další měsíc navíc.

Registrovaní uživatelé nyní mohou využívat darkmode, nastavit si odebírání newsletterů, ukládat si články na pozdější čtení, psát vlastní blogydiskutovat u článku a další funkce budeme nadále přidávat. Budeme také moc rádi za jakékoliv tipy na články, které lze kdykoliv zaslat prostřednictvím naší aplikace pomocí funkce Drbnito, o kterou je velký zájem.

Některé čtenáře obtěžuje vysoké množství reklam. Letošní novinkou je možnost zakoupení si Drbny bez reklam, díky které se vám na webu nebudou zobrazovat žádné reklamy. Všem registrovaným uživatelům nyní nabízíme možnost si Drbnu bez reklam na měsíc zdarma vyzkoušet. Využitím promo kódu se nezavazujete v budoucnu za Drbnu bez reklam platit, ale budeme moc rádi, když si Drbnu bez reklam oblíbíte a podpoříte nás v tvorbě nezávislého regionálního zpravodajství.

Jak kód uplatnit?

Na svém profilu navštivte stránku „Placené členství“ a přejděte až do sekce „Mám promo kód“, kde můžete uplatnit následující promo kód. Promo kód můžete uplatnit do 30. září 2023 do 23:59 a Drbnu bez reklam budete mít aktivní na 30 dní od zadání promo kódu.

Promo kód: drbnabezreklam

Po skončení vašeho zkušebního měsíčního období vám zašleme formulář, v rámci kterého vás požádáme o zpětnou vazbu k zážitku z Drbny bez reklam. V případě, že nám zpětnou vazbu poskytnete, vám jako poděkování poskytneme ještě jeden měsíc Drbny bez reklam zdarma.

Od října budou mít navíc čtenáři, kteří využijí Drbnu bez reklam, k dispozici exkluzivní obsah formou rozhovorů či newsletterů od šéfredaktorů.

V případě jakýchkoliv dotazů, zpětné vazby nebo nápadů, co bychom mohli na Drbně zlepšit, nás neváhejte kontaktovat! Veškeré kontakty jsou k dispozici zde.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky drbna, reklamy, nabídka, výhoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtenáři si mohou vyzkoušet Drbnu bez reklam na měsíc zdarma | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.