Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak nosit mokasíny módním způsobem? Jak je smíchat a sladit do různých outfitů?

PR článek

Chcete-li být letos trendy, určitě do svého šatníku zakomponujte alespoň jeden pár módních mokasínů. Jedná se o stylové boty, které by v letošní sezóně neměly chybět v šatníku žádnému trendy muži ani ženě. Na následujících řádcích se tak zaměříme na to, jak tuto módní obuv zařadit do podzimních a zimních outfitů. Inspirace čeká!

Proč zařadit mokasíny do trendy outfitu a pro koho jsou určené?

Dámské i pánské mokasíny jsou tu pro všechny milovníky módy. Jedná se o trendy nazouvací obuv, která může mít nejrůznější podobu. Kdysi se elegantní mokasíny dámské i pánské vyráběly pouze s plochou podrážkou. V dnešních dnech však seženeme na trhu také kousky na platformě či na podpatku. A právě tyto kousky budou v letošní sezóně v kurzu. Výhodou mokasínů je to, že se perfektně hodí do outfitů s elegantním i s volnočasovým oblečením. Skvěle zapadnou také do tzv. business outfitů, které se vyznačují elegantním vzhledem. Pravé mokasíny jsou vyrobené z kůže. Samozřejmě se pak můžete setkat i s kousky v její imitaci. Modely mokasínů z pravé kůže mají však mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám. Ženy i muži mají tedy rozhodně z čeho vybírat.

Zdroj fotografie: Answear.cz

S jakým oblečením kombinovat stylové mokasíny?

Mokasíny se výborně hodí do podzimních i do zimních outfitů. Do chladnějších dnů oceníte vyšší kousky z broušené kůže. K těm se perfektně hodí plátěné kalhoty typu chino. Vhodnou volbou jsou k nim volnější halenky nebo blůzky, které do nich můžete zakasat. Výborným řešením jsou k mokasínům také módní džíny s vysokým pasem. Díky vysokému pasu se opticky protáhne vaše ženská figura. V módě budou také kousky s tzv. roztrhanými koleny. Líbit by se vám mohly např. i rifle na answear.cz. Tady si přijde na své i ten nejnáročnější z vás. K mokasínům pro ženy i pro muže lze nosit také flanelová košile. Ta se do módy cyklicky vrací a zrovna teď je as a to, abychom ji vytáhli na světlo světa. Vsadit můžete např. na kostkovaný červeno černý kontrastní model, který dodá vašemu outfitu tu správnou jiskru.

K jakým módním doplňkům nosit trendy mokasíny?

Módní dámské a pánské mokasíny je třeba sladit i se stylovými módními doplňky. Ty by měly mít v ideálním případě nejen stejnou či podobnou barvu, ale také strukturu. Jak se v módním průmyslu říká, hladké patří k hladkému a broušené zase k broušenému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a docílíte tím dokonale sourodého modelu. K dámským i k pánským mokasínům v semišovém provedení si tak můžete vzít i kabelku v semišové variantě. In budou i tašky přes rameno. Vybírat můžete kousky s dekorativními prvky. Zvláště ženy si oblíbily modely tašek s lesklými detaily. Ty totiž snadno sladí i se svými blyštivými šperky, jako jsou hodinky, prsteny či náušnice. Třpytivé prvky se pak mohou objevit i na zmíněných mokasínech. Mokasíny pak mohou pánové i dámy kombinovat s pletenou čepicí. Díky ní docílíte elegantního vzhledu. Mokasíny pro ženy i muže pak lze sladit také s bucket kloboukem nebo s jinými koženými doplňky. Zvolit k nim mžete např. kožený pásek nebo peněženku v stejném dekoru.

Ohodnoť článek

Štítky oblečení, trend, móda, kůže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak nosit mokasíny módním způsobem? Jak je smíchat a sladit do různých outfitů? | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.