Počasí dnes21 °C, zítra13 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pánové, chcete i přes zimu vypadat skvěle? Zde je 6 tipů na trendy obuv

PR článek

Hledáte ideální boty na podzim i zimu a nejlépe, aby stíhaly posledním trendům? Prozradíme vám, co ve světě pánské obuvi vládne.

1.    Turistické boty

Outdoorové kousky si již před několika lety našly cestu do ležérních, ba dokonce elegantních šatníků a do teď si v nich vyhřívají své místečko. Proto ani s turistickou obuví ve městě nešlápnete vedle. Krom toho, že se jedná o solidní investici, tak například ke kvádru či dlouhému klasickému kabátu vypadá turistická obuv neotřele a skvěle. Inspirujte se například vintage dojmem působícím modelem Alpine Suede Trail Boot od Ralpha Laurena.

TIP: Rozhodně sáhněte po přírodních a udržitelných materiálech. Zkrátka: méně fast fashion, zato více odpovědnosti dělá svět lepším.

2.    Mohutná podrážka

Obuvnický trend ve formě platformy je stálicí v dámském botníku – do toho pánského se dostala lehce přetransformovaná. Robustní podrážka je hitem, který může zdobit jakýkoli druh bot. Ať už se jedná o polobotky, chelsea či monkey boots, nebo dokonce i tenisky. Dominantním modelem této zimy a následujícího jara se podle módních odborníků stanou sneakers typu Yeezy V3.

3.    Retro běžecké boty

Říkají vám něco pojmy jako Nike Cortez nebo New Balance 530? Jedná se o siluety inspirované old schoolem 80. a 90. let minulého století i prvních let toho současného. Tento trend neabsolvoval zrovna prudké stoupání, ale na scéně je už několik let, vyvrcholit by měl právě tuhle zimu a následující jaro a předpokládá se, že na výsluní se udrží ještě velmi dlouho. Retro tenisky snadno nakombinujete s ohrnutými džínami, mikinou s kapucí, kšiltovkou a elegantním dlouhým kabátem.

4.    Barvy a vzory

Nazujte cokoli, co hýří divokými vzory a barvami. Velkým hitem jsou i nášivky na suchý zip, které na botě můžete vyměňovat dle libosti. Ideálním zástupcem této nepřehlédnutelné trendy skupiny je například pár Primus od značky PS Paul Smith nebo extra zateplené kotníkové tenisky Antwerp od Bognera.

5.    Bílý minimalismus

Naprostým opakem předchozího trendu je klidný minimalismus. Jednoduchý design v podobě stále trendujících bílých sneakers se zkrátka jen tak neokouká a ozdobí každou nohu i nožku. Klasické rovnopodrážkové tenisky, například Nike Air Force 1, patří mezi takovou pánskou obuv, která doluje naše peněženky již několik let a chvíli tomu tak ještě bude. Největší výhodou je jejich snadné kombinování, jelikož se hodí úplně ke všemu, a to vám ušetří mnoho času při každoranním vybírání, co na sebe.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pánové, chcete i přes zimu vypadat skvěle? Zde je 6 tipů na trendy obuv | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.