Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na co si dát pozor při výběru pánské zimní bundy? Poradíme vám!

PR článek

Koupi teplé a kvalitní bundy na zimu obvykle trochu promýšlíme. Pokud ani vy nepatříte mezi ty, kteří vezmou první kousek z regálu, právě pro vás budou následující tipy jako dělané. Na co si dát pozor, pokud zrovna vybíráte outfit na zimu?

Výběr zimní bundy má svá pravidla. Aby vám vydržela dlouhá léta, byla nadčasová a padla téměř ke všemu, je třeba jejímu výběru věnovat trochu času. Na co dbát před její koupí? 

Nepromokavá i neprodyšná. Jaká by měla být ta vaše?

Abyste vybrali bundu přímo pro vaše potřeby, je třeba si uvědomit, co má vlastně splňovat. Trávíte hodně času venku, a je tak potřeba, aby vaše bunda byla nejen dokonale teplá, ale také prodyšná či nepromokavá, nebo vám postačí přechodová bunda na cesty z auta do práce? Ať už sháníte jakoukoliv z variant, na Bolf si určitě vyberete tu svou v široké nabídce zimních i přechodových bund, kabátů či vest. Myslete ale i na to, zda jedna zimní bunda pokryje všechny vaše potřeby. Někdy se totiž vyplatí investovat do elegantního zimního kabátu, který vynosíte na schůzky, do divadla i na večeři, a to i přesto, že ve volném čase vyhledáváte spíše sportovní styl. A právě sportovní prošívanou bundu nebo vestu s kapucí využijete zase na chvíle, kdy není třeba dodržovat žádný dress code. Další věcí, na kterou je třeba dát při výběru bundy pozor, je zvolení její správné velikosti. Pozornost je pak třeba věnovat zejména délce rukávů a obvodu hrudníku. Berte zřetel na to, že ať vyberete jakýkoliv z teplých svršků, pod ním je běžné nosit mikinu nebo svetr, a tak není úplně vhodné, aby vás bunda přímo obepínala. Ještě o něco pečlivěji budete dost možná vybírat bundu na jakýkoliv ze zimních sportů – takové funkční bundy si totiž žádají ještě o něco víc, než je stylový design a padnoucí velikost. Právě v takovém případě je důležité vědět, z jakého materiálu se jednotlivé části svršku skládají, jakým množstvím suchých zipů disponují, nebo zda v bundě vydržíte i v opravdu horských podmínkách. 

Ať to ladí aneb Jak se v zimě obléct?

Nejste si jisti, jak se vlastně v zimě obléct, aby výsledný outfit vypadal dobře? Poradíme vám pár triků, jak se obléct trendy i komfortně, i když venku mrzne, až praští. Pokud jste vyznavači spíše sportovního a pohodového stylu, na své si přijdete se zateplenými teniskami, džínami a teplou péřovou bundou. S ubývajícími teploty pak outfit doplníte o jednoduchou pletenou čepici, která zahřeje a skvěle vypadá. Pokud se nebojíte být vidět, zvolit můžete i oblíbenou čepici s bambulkou. Elegantním outfitům vévodí pro změnu dlouhé kabáty. Ty vypadají skvěle jak k džínám, tak k tmavým kalhotám. Doladit můžete takový outfit vyššími koženými botami, oblíbenými workery či stále populárnějšími chelsea botami. Jako doplněk můžete zvolit dlouhou bavlněnou šálu, pánskou bekovku nebo čepici v homeless stylu. Fantazii se meze nekladou a v módě to platí dvojnásob. Využijte tak podzimní a zimní období k vrstvení a kombinování jednotlivých kousků outfitu. 

Už víte, jaký kousek bude letošní novinkou ve vašem šatníku? Sáhnete po kabátu, bundě, nebo po prošívané praktické vestě? 

Ohodnoť článek

Štítky bunda, zima, oblečení, styl, kabát, vesta, čepice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Na co si dát pozor při výběru pánské zimní bundy? Poradíme vám! | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.