Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Módní boty – podívejte se na ty nejmódnější boty pro něj i pro ni

PR článek

Jestli-že chcete, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního detailu, zařaďte do svého botníku i trendy obuv. Že nevíte, jaké modely zrovna pofrčí? Nevadí! Na následujících řádcích si povíme, v jakých botách se v letošní sezóně blýsknete. Dáme vám užitečné rady a tipy na módní boty pro muže i pro ženy. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké boty by měla do svého šatníku zařadit každá moderní žena?

Každá moderní žena by měla mít ve svém šatníku několik párů bot na různé typy příležitostí. Určitě tak zařaďte do svého botníku alespoň jeden pár obuvi na elegantní a jeden pár obuvi na sportovní událost. V letošní sezóně budou v kurzu zejména originální dámské polobotky v přírodních odstínech. Béžové, oříškové i tmavě modré boty tak budou správnou volbou i pro vás. Na sportovně laděné akce si můžete pořídit mladistvé sneakersy. Vyšší modely se hodí zejména k sportovním šatům a k sukním. Boty tak vyniknou v celé své kráse. Ženy pak mohou do botníku zařadit i elegantní baleríny. Ty se budou hodit zejména k trendy plisovaným a k trapézovým sukním. Máte-li rády přírody, pořiďte si kvalitní dámskou turistickou obuv. Ta musí mít zejména dobře odpruženou podrážku a prodyšný svršek. Na business akce se vám pak budou hodit i elegantní sandály na různě vysokém podpatku. Myslete vždy na to, že bychom měly na podpatcích umět chodit. Zvolte tedy takový model, po kterém vás nebudou bolet chodidla a budete si jisté, že chůzi v obuvi zvládnete. V teplých měsících si pak můžete do svých botníků zakomponovat i žabky s protiskluzovou podrážkou. Ty oceníte zejména do letních outfitů k bazénu nebo na pláž.    

Jaké boty by neměly chybět v botníku moderního muže?

I muži se chtějí líbit. V letošní sezóně udělají nejlépe, zvolí-li si k outfitům trendy sandály. Ty by měly být dobře odpružené, aby zvládly tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také by měli pánové kontrolovat, zda mají sandály kvalitní polstrování. Díky němu se vyhnete nepříjemným otlačkům. Do elegantních outfitů mohou muži zvolit kvalitní kvalitní pánské polobotky. Hodí se k obleku, ale i k plátěným kalhotám nebo k džínům. V kurzu budou i sportovně laděné sneakersy. K šortkám vybírejte vyšší kotníkové modely. Boty tak budou vystaveny na odiv v celé své kráse. V módě budou letos i pohodlné pantofle a nazouváky. Už dávno se nejedná o obuv, která by patřila pouze do domu či na zahradu. Pro milovníky cestování a vysokohorské turistiky jsou k mání kvalitní trekingové boty. Vybírejte je v módních barvách. O tom si povíme více v následujícím odstavci.

Jaké barvy, vzory a motivy obuvi budou letos in?

Chcete-li jít s dobou, bude dobré, když se budete orientovat v módních barvách, motivech a vzorech pro danou sezónu. V letošním roce uděláte nejlépe, sáhnete-li po přírodních a pastelových tónech barev. Oříšková, meruňková nebo krémová barva tak bude dobrou volbou i pro vás. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a dobře je tak sladíte s jakkoli barevným oblečením i s pestrobarevnými módními doplňky. Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou in ty květinové a zvířecí. Nebojte se experimentovat!    

Ohodnoť článek

Štítky obuv, trend, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Módní boty – podívejte se na ty nejmódnější boty pro něj i pro ni | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.