Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kam letos k moři? 3 destinace, které nezruinují vaši peněženku

PR článek

Kam v roce 2022 na dovolenou, když máte napnutý rozpočet? I když letos potřebujete šetřit, ještě to neznamená, že si musíte odepřít relax na pláži. Stačí zvolit vhodnou destinaci, kde pobyt nestojí majlant. Tři místa jsme pro vás už předvybrali.

Egypt

Jasnou jedničkou je pro rok 2022 Egypt. Zájezdy s až neuvěřitelně nízkou cenovkou cestovní kanceláře nabízejí především do letoviska Hurghada. Přímo u něj se nachází velké letiště, kam každoročně míří tisícovky letů. Záleží, jaký hotel si přesně vyberete, transferem ale obvykle strávíte jen pár jednotek až desítek minut. Hned potom už si můžete užívat all inclusive služeb, sluníčka a pohody u bazénu. Egypt je také vyhlášeným podmořským rájem, šnorchl proto rozhodně nezapomeňte doma.

Bulharsko

Oblíbená stálice stovek Čechů, kteří na ni nedají dopustit. Už dávno neplatí, že se do Bulharska vyplatí dojet autem. Ceny leteckých zájezdů jsou příznivé, i uprostřed hlavní sezóny se tak k moři můžete podívat za částku menší než 10 tisíc. Draho není ani v cílové destinaci. Zatímco v Egyptě je all inclusive stravování v podstatě nutností, to v Bulharsku máte při rozhodování volnější ruce. Můžete zvolit pobyt s polopenzí či all inclusive, také se ale klidně spoléhat na místní obchody a restaurace. Jídlo v nich pořídíte levněji než v Česku.

Polsko

Polsko možná máte spojené zejména s termálními lázněmi a historickými městy. Zkuste ale letos změnu a dejte šanci polskému moři. Dovolená u Baltu nadchne všechny, kteří ani v létě neholdují přílišnému horku. Voda mívá podobnou teplotu jako vzduch, takže do ní v pohodě vlezete i bez osmělování. Pobyt pořídíte za velmi slušnou cenu, to stejné platí pro služby na místě. Vyzkoušejte třeba letovisko Sopoty či Jastrzebia Góra a uvidíte, že nebudete litovat.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Egypt, moře, Bulharsko, all inclusive, Polsko, Hurghada, Česko, Baltské moře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam letos k moři? 3 destinace, které nezruinují vaši peněženku | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.