Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Originální sportovní ocenění v Jihlavské prodejně Poháry Bauer

PR článek

Prodejna společnosti Poháry Bauer naleznete v Jihlavě na ulici Husova. V nabídce můžete najít různé druhy ocenění, ze kterého si vyberou pořadatelé malé soutěž i velkého turnaje. Obzvlášť pokud sháníte originální ocenění podle vlastních představ s možností potisku na míru.

Poháry nejen pro sportovce

Prodejna nabízí širokou nabídku trofejí. Například poháry jsou rozděleny do 4 základních cenových kategorií, takže si zde vybere opravdu každý. V nabídce jsou i exkluzivní patrové nebo putovní poháry pro výjimečné akce. Pokud chystáte sportovní utkání, budou se vám hodit také skleněné trofeje. A když budete chtít skleněnou trofej upravit, je zde možnost gavírování laserem. Na trofeje i poháry si můžete nechat umístit štítek s vlastním popiskem, takže ocenění přesně přizpůsobíte vítězi. 

Medaile pro hasiče, boxery i florbalisty

Jestliže nehledáte přímo pohár, můžete vybírat z nabídky medailí. Tu nemusí získat jen vítěz, v prodejně najdete medaile také pro druhé a třetí místo. Medaile z prodejny Poháry Bauer mají navíc unikátní design, který získal oblibu po celé Evropě. Materiál celé medaile je variabilní, nemusí být pouze kovová, ale také akrylátová či dřevěná. Medaile tedy bude přesně podle vašich představ, a to včetně barvy stuhy. Pro držitele několika sportovních ocenění doporučujeme novinku v podobě stylových věšáků na medaile.

Akrylátové trofeje

Jedinečnou nabídkou jsou trofeje z akrylátu, ať už jsou to poháry, medaile či další trofeje. Jedná se o kombinaci akrylátu, skla a dalších materiálů, která trofeji propůjčuje jedinečný vzhled. V nabídce pak najdete akrylátové trofeje v různých barvách i velikostech a potěšíte tím každého vítěze. 

Další ceny

Poháry Bauer nenabízí jen poháry a medaile, vybírat můžete z opravdu široké nabídky různých ocenění. Pokud chystáte výstavní soutěž, hodit se vám budou kokardy v pěti barevných provedeních. Za sportovní výkon můžete odměnit vítěze figurkami. Jestli si chcete vybrat spíše diplom nebo plaketu, není problém.  

E-shop s největší nabídkou v Evropě

Jestliže nejste z Jihlavy a nemáte tam zrovna cestu, nezoufejte. Prodejna Poháry Bauer má kromě kamenného obchodu také e-shop, ze kterého si můžete nechat doručit cokoli po celé České republice, Slovensku i zemích EU. Přepravy se bát nemusíte, vše je řádně zabaleno tak, aby cestou nedošlo k žádnému poškození. Nakupování je pro vás takto pohodlné a rychlé. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ocenění, Jihlava, Evropa, Evropská unie, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Originální sportovní ocenění v Jihlavské prodejně Poháry Bauer | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.