Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Také jihlavská nemocnice už umožňuje návštěvy. Za blízkými můžeme jen v určitý čas

Během letošního března byla kvůli nemoci covid-19 pro návštěvy uzavřena všechna zdravotnická zařízení. Výjimkou nebyla ani jihlavská nemocnice. Nyní už můžeme za svými blízkými na návštěvu, ovšem za jistých podmínek.

„Před návštěvou svého blízkého se prosím vždy telefonicky informujte na daném oddělení. Při vstupu do nemocnice musíte projít triáží. Tu můžete udělat jednoduše z domova přes webové stránky Nemocnice Jihlava,“ vysvětluje Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava.

Nejčastěji jsou návštěvy povoleny pacientům, kteří jsou hospitalizovaní déle než 5 dní. U svých blízkých mohou návštěvy strávit 30 minut, samozřejmostí je ochrana nosu a úst, případně další ochranné pomůcky podle konkrétního oddělení.

„U vstupu do nemocnice si vydezinfikujte ruce. Návštěvy jsou možné ve středy a neděle od 14 do 16 hodin, pokud dané oddělení neurčí jinak. Děkujeme, že nám pomáháte dodržovat pravidla, a chráníte tak své blízké v nemocnici, sebe i náš personál,“ dodává závěrem Monika Zachrlová.

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky nemocnice, návštěvy, pravidla, návštěva, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Také jihlavská nemocnice už umožňuje návštěvy. Za blízkými můžeme jen v určitý čas | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.