Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V jihlavské nemocnici mohou rodit jen ženy z okresu. Důvodem je zatížení personálu

Jihlavská porodnice vzhledem k aktuálnímu stavu v naší zemi oznámila, že nemůže a nebude přijímat rodičky s bydlištěm mimo okres Jihlava. Důvodem je zahlcení kapacit a neúměrného pracovního zatížení personálu, který je v současné době omezen.

„S výjimkou těch, které byly na porodu v Jihlavě již dlouhodobě domluveny a porodnice s nimi i v omezení kapacity samozřejmě počítá. Výjimkou jsou také akutně nastalé stavy přivezené ZZSKV. Děkujeme všem za pochopení, jistě se mohou s důvěrou obrátit na porodnická oddělení v místě bydliště,“ sdělila jihlavská porodnice na svém facebookovém profilu.

Kvůli epidemiologické situaci od 17. března nemohou být v jihlavské porodnici přítomni otci u porodu. Mohou pouze po porodu za ženou a dítětem na dvouhodinovou návštěvu, pokud splní hned několik podmínek. Návštěvy na oddělení šestinedělí umožněny nejsou.

Dobrá zpráva z jihlavské porodnice. Tatínci smí na návštěvu, ale za jistých podmínek

Jihlavská porodnice od dnešního dne umožňuje návštěvu otce u rodičky po porodu. Musí však splňovat hned několik podmínek.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky porod, porodnice, nemocnice, koronavirus, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava, Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihlavské nemocnici mohou rodit jen ženy z okresu. Důvodem je zatížení personálu | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.