Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Na jihlavské radnici byli oceněni pracovníci sociálních služeb

Už od pondělí probíhá Týden sociálních služeb. Proto statutární město Jihlava při této příležitosti ocenilo pracovníky různých neziskových organizací a spolků. V úvodu slavnostního předávání zazněly v gotické síni jihlavské radnice písně v podání Hudebního sdružení Gymnázia Jihlava, po předání ocenění vystoupila skupina Drumband z Denního a týdenního stacionáře Jihlava. Ceny předával uvolněný radní pro sociální oblast Daniel Škarka a vedoucí odboru sociálních věcí Jozef Labuda.

„Tato ocenění jsou symbolickým vyjádřením díku všem pracovníkům v sociálních službách. Sám jsem tuto práci vykonával a vím, že se úspěchy projeví až po delší době. Proto je potřeba prostřednictvím této ceremonie sdělit, že sociální pracovníci tuto práci vykonávají dobře a má to cenu. Všem ještě jednou velice děkuji,“ vyjádřil při úvodním proslovu Daniel Škarka.

Oceňování zaměstnanců v sociální oblasti se v rámci Týdne sociálních služeb uskutečnilo již potřetí. Nominace na ocenění mohou předávat ředitelé nebo jiní zástupci organizací, a to na základě krátkého zdůvodnění.

Letos byli oceněni tito pracovníci v sociálních službách
Lenka Běhunková (Občanská poradna Jihlava, z.s.), Slavka Dokulilová (Centrum pro rodinu Vysočina, z.s.), Karel Doležal (Středisko křesťanské pomoci Jihlava), Milada Fousková (SKP - Naděje pro život Jihlava), Andrea Hančíková (TyfloCentrum Jihlava, o.p.s.), Jiřina Kocmanová (Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé kraje Vysočina, o.p.s.), Karel Matula (Denní a týdenní stacionář Jihlava), Terezie Málková (Diecézní charita Brno, Oblastní charita Jihlava), Lenka Musilová (Alzheimercentrum Jihlava, z.ú.), Jana Pejšková (Alzheimercentrum Jihlava, z.ú.), Zuzana Pěchotová (ŽIVOT 99 - Jihlava, z.ú.), Marie Plachá (Senioři České republiky, z.s. Městská organizace Jihlava), Šárka Štočková (Diecézní charita Brno, Oblastní charita Jihlava), Miroslav Šuhaj (Senioři České republiky, z.s. Městská organizace Jihlava), Lenka Vaňhová (VOR Jihlava, z.ú.), Jaroslava Varodi, (F POINT z.s.), Petr Vágner, (Intergační centrum Sasov, z.ú.), Eva Zimolová (DS Stříbrné Terasy o.p.s.), Meszárová Mária (Bílý kruh bezpečí, z.s.)

 

 

 

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky ocenění, služby, sociální, radnice, Jihlava, sociální služby, Jozef Labuda, Gymnázium Jihlava, charita, Česko, Brno, Kraj Vysočina, Karel Doležal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na jihlavské radnici byli oceněni pracovníci sociálních služeb | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.