Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Prezident Miloš Zeman přijede na Vysočinu. Jeho manželka Ivana bude mít odlišný program

Prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou navštíví v termínu od 25. do 27. června 2019 Kraj Vysočina. Třídenní návštěvu zahájí prezident Zeman tradičně v sídle Kraje Vysočina v Jihlavě a v odpoledních hodinách zavítá do Humpolce.

Ve středu budou prezidenta republiky hostit ve firmě Fraenkische CZ s. r. o. v Okříškách, poté se delegace přesune do městyse Vladislav a druhý den prezidentské návštěvy zakončí Miloš Zeman v obci Kadolec. Poslední zastávkou na Vysočině je město Bystřice nad Pernštejnem, kde v 15:30 společně s hejtmanem Jiřím Běhounkem zhodnotí prezident Miloš Zeman svoji návštěvu v kraji a zodpoví aktuální otázky.

Zvláštní program bude mít Zemanova manželka Ivana. Ta navštíví třeba Židovskou čtvrť v Třebíči nebo pamětní síň Jana Zrzavého v Krucemburku. Část posledního dne třídenní návštěvy stráví v jihlavské zoologické zahradě.

Foto Jan Luxík | Zdroj s použitím TZ

Štítky Miloš Zeman, Ivana Zemanová, prezident, návštěva, Kraj Vysočina, program, Jihlava, Humpolec, Jiří Běhounek, Pamětní síň Jana Zrzavého, Bystřice nad Pernštejnem, Okříšky, Kadolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prezident Miloš Zeman přijede na Vysočinu. Jeho manželka Ivana bude mít odlišný program | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.