Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Začíná registrace do soutěže Do práce na kole, zapojí se do ní také krajská Jihlava

9. března byl spuštěn systém registrací šestého ročníku celorepublikové soutěže Do práce na kole. Ta má letos poprvé nové kategorie i pro běžce a chodce. Cílem kampaně pořádané iniciativou Auto*Mat ve spolupráci s lokálními koordinátory z bezmála třiceti českých a moravských měst je ulevit obcím přetíženým automobilovou dopravou a přivést co nejvíce lidí k šetrnějším způsobům přepravy.

K zapojení stačí utvořit s kolegy 2-5 členný tým a jezdit během května co nejčastěji do práce na kole (anebo chodit či běhat). 

V Jihlavě bude kampaň a soutěž Do práce na kole probíhat již počtvrté. Organizaci kampaně a soutěže se bude věnovat opět spolek SLIBY – CHYBY, mimo jiné organizátor květnového vytrvalostního závodu Jihlavská 24MTB, zářijového Jihlavského půlmaratonu a letos nově i dubnového charitativního Běhu pro světlušku.

Hlavním partnerem je statutární město Jihlava, které cyklodopravu dlouhodobě podporuje a je aktivním členem Asociace měst pro cyklisty.

Každý registrovaný účastník získá originální eko triko s motivem letošního ročníku. Registrovat se lze až do konce dubna, do konce března je však registrace výhodnější. Vše pak odstartuje právě ve spolupráci s městem jarní cyklojízda 20. dubna kolmo Jihlavou do pivovaru. Soutěžní měsíc květen, kdy se společně rozjedou staronové firemní koloktivy, bude jistě atraktivní i z pohledu nabídky akcí zdarma „na triko“. Nebude chybět tradiční „Kafe na triko“.

Hraje se o jízdní kolo

Šlapáči v Jihlavě si budou mít možnost užít i „Spinning na triko“, „Koncert na triko“ nebo „Kino na triko“ a to jistě není všechno. Kdo bude poctivě šlapat do pedálů po celý květen, odměnou mu bude 16. června „Koupák na triko“, kde budou vyhlášeny výsledky a předány věcné ceny.

Hlavní cenou v kategorii pravidelnost jednotlivců bude jak jinak než jízdní kolo. Díky dalším partnerům bude připraveno ale mnoho dalších atraktivních věcných cen. Neváhejte tedy, vytvořte s kolegy svůj firemní tým, rozjeďte svůj koloktiv, vyhecujte se navzájem k maximální pravidelnosti cest do práce realizovaných na kole nebo jinak bezemisně a přispějte tím ke zlepšení své kondice, nálady i lepšímu životní prostředí ve městě.

Tisková zpráva | Foto www.automat.cz

Štítky soutěž, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná registrace do soutěže Do práce na kole, zapojí se do ní také krajská Jihlava | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.