Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Aquapark nabízí vstupy zdarma výhercům jarní soutěže Březen - do Vodního ráje vlezem!

Jihlavský aquapark Vodní ráj si na březen nachystal kreativní soutěžní akci, jež nese název Březen - do Vodního ráje vlezem! Podobnou soutěž zaměstnanci Vodního ráje nachystali o Vánocích, lidé měli za úkol jakýmkoliv způsobem ztvárnit maskota Vodního ráje medvídka mývala. Tato jarní soutěž bude více poetická.

O co tedy vlastně jde? Návštěvníci mají za úkol vymýšlet verše, jejichž ústředním motivem bude právě Vodní ráj. Každý den bude vyhlášen nejlepší slogan a autor dostane ke svému pobytu v kryté části aquaparku navíc dvacet minut plavání zdarma. Nejlepších deset sloganů za celý měsíc pak vyberou lidé hlasující na sociálních sítích a tří nejlepší vyhrají vstupné do Vodního ráje na několik hodin.

Návštěvníci vody u nás nemusejí lámat sportovní rekordy, abychom je odměnili. Tentokrát jsme vymysleli soutěž, kterou mohou naši fanoušci vyhrát takříkajíc od stolu. Budeme rádi, když se do veršování zapojí celá vysočina a jsme zvědaví na výsledek,“ řekl Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které Vodní ráj provozují.

Jihlavský Vodní ráj je svou kapacitou 2 400 míst ve venkovní a 240 míst v kryté části areálu největším aquaparkem na Vysočině. Sportovně relaxační areál je otevřen celoročně a kromě několika bazénů a řady vodních atrakcí nabízí i sportovní a wellness služby. Každý rok projde jeho branami v průměru 200 tisíc návštěvníků.

Foto www.turistik.cz

Štítky soutěž, aquapark, Vánoce, Martin Málek, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aquapark nabízí vstupy zdarma výhercům jarní soutěže Březen - do Vodního ráje vlezem! | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.