Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Uživatele Facebooku pobouřil snímek slečny v jihlavské zoo, která líbá žirafu a kouří. Návštěvnice tak porušila řadu zákazů

Během dnešního dopoledne zveřejnila facebooková stránka jihlavské zoo fotografii dívky, která je v bezprostřední blízkosti jednoho ze dvou žirafích samečků. Na snímku je zachycena, jak zvířeti dává polibek, u toho kouří a očividně se pohybovala mimo vyznačenou trasu prohlídky.

„Slečna na fotografii v tuto chvíli porušuje většinu zákazů, které v naší zoo platí. Nachází se mimo vyznačenou cestu, je v kontaktu se zvířetem, u kterého to není povoleno a ještě u toho kouří. Už vážně chybí jen krmení. Pokud někoho takového při své návštěvě potkáte, neváhejte a oslovte prvního pracovníka zoo, kterého potkáte,“ vyslovila se k fotografii jihlavská zoo na svém facebookovém profilu.

S nevolí se dívčino chování setkalo také u lidí, kteří fotku komentovali. „Pokutovat rodiče.“ „ Kdyby se něco stalo, odnese to zase jen zvíře, nebo zoo...“ „Bohužel není těžké se k nim dostat. Ale každý normální člověk ma nějaké vychování a ví co se smí a co ne. Tohle je na pár facek.“ Spoustu takových komentářů je možné najít několik desítek minut po zveřejnění fotografie na facebokovém profilu jihlavské zoologické zahrady. A neustále přibývají.

 

Foto Facebook: Zoologická zahrada Jihlava

Štítky Zoo Jihlava, žifara, fotografie, zákaz, Facebook, žirafa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uživatele Facebooku pobouřil snímek slečny v jihlavské zoo, která líbá žirafu a kouří. Návštěvnice tak porušila řadu zákazů | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.