Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Proletí 100letí: Lidé jsou zváni na piknik s dechovkou. Na akci se zabaví i ti nejmenší

Nejen na Vysočině se pomalu, ale jistě blíží velké oslavy stoletého výročí republiky. Vrcholem bude „rozsvícení“ dortu na jihlavském Masarykově náměstí 15. září. A ještě předtím si na své přijde zejména starší generace.

Pro prvních sto příchozích hostů si pořadatelé dechovkového Pikniku v parku připravili sladké překvapení. Na místě budou otevřené ohně, k zapůjčení budou připravené opékací vidlice a špekáčky ze Školního statku v Humpolci.

Organizátoři Pikniku mysleli také na děti. Ty budou bavit Kašpaři z Polné a nechají je vytvořit obrovské mýdlové bubliny, připravena bude dílna tvarování balónků v národních barvách, Zámecká stáj Plandry povozí děti na ponících, klub Barvínek zabaví děti ve výtvarných dílnách, pokud tedy zrovna nebudou na skákacím hradě.

Dechovkový Piknik v parku ve čtvrtek 30. srpna je součástí celokrajských oslav 100 let republiky, které Kraj Vysočina připravil ve spolupráci s okresními městy.

Foto Kraj Vysočina

Štítky Proletí 100letí, piknik, dechovka, oslava, výročí, republika, Kraj Vysočina, Humpolec, Polná, Školní statek, Plandry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proletí 100letí: Lidé jsou zváni na piknik s dechovkou. Na akci se zabaví i ti nejmenší | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.