Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Pístovské mokřady startují už za 10 dní! Vyhrajte netradičním způsobem vstupenky zdarma

Příští víkend bude v Pístově patřit již tradičním Pístovským mokřadům. Organizátoři akce přišli ještě s několika dalšími novinkami. A také s netradiční soutěží o vstupenky zdarma, která bude probíhat na jihlavském Masarykově náměstí.

Aktuálně je přihlášeno více než sedmdesát posádek, jejich počet každým dnem dále roste.  

Hlavní disciplíny jsou dané, ale v doprovodných soutěžích je oproti loňsku spousta novinek. „Kromě projížděk v obojživelném teréňáku to bude třeba divácký Jožin z bažin, kterého jsme si vyzkoušeli na vlastní kůži. A určitě je na co se těšit. Vítěz sobotního diváckého Jožina získá pět tisíc korun a speciální dárek, který ale nebudeme prozrazovat. V neděli se pak pojede klasický Jožin s auty. A vítěz tohoto nedělního závodu získá chiptuning pro své auto v hodnotě až třicet tisíc korun,“ láká jeden z pořadatelů akce Tomáš Kratochvíl. 

Své síly si příští víkend budou moci poměřit také ženy, na vítězku čeká také speciální dárek a barevná tiskárna.  

Organizátoři Pístovských mokřadů nezapomněli ani na ty nejmenší diváky. Pro ně bude k dispozici trampolína, malování na obličej, stylový skákací hrad ve tvaru obřího terénního auta, nafukovací zápasnický gladiátor nebo čtrnáctimetrová loď.

Ve středu 13. září od 16 hodin dostanou zájemci jedinečnou možnost vyhrát několik vstupenek zcela zdarma, a to na spodním Masarykově náměstí v offroad zóně. „Bude to však mít jeden háček. Lidé si vstupenky budou muset najít, protože budou zamražené v tuně ledových kostek,“ uzavírá  s úsměvem Tomáš Kratochvíl.  

Další informace k Pístovským mokřadům čtěte ZDE.

Štítky Pístovské mokřady, soutěž, terén, offroad, vstupenka, Tomáš Kratochvíl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pístovské mokřady startují už za 10 dní! Vyhrajte netradičním způsobem vstupenky zdarma | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.