Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Senioři a lidé s handicapem z Luk nad Jihlavou: V Zoo Jihlava jsme nebyli několik let

Kromě pracovníků sociální služby doprovodily do jihlavské zoologické zahrady seniory a osoby s postižením také dvě dobrovolnice. „Díky nim bylo všem uživatelům umožněno pohybovat se libovolně po areálu zoologické zahrady a individuálně si prohlédnout veškerá zvířata, o která jihlavská zoologická zahrada pečuje,“ sdělila Tereza Chlupáčková, vedoucí Denního stacionáře Pohodář.

„Nejvíce byli uživatelé uchváceni z velkých savců. Dopoledne si hezky užili a poskytli na oplátku pracovníkům stacionáře pozitivní zpětnou vazbu,“ uvedla dále Chlupáčková.

„Všechno bylo velmi dobře zorganizováno a o každého z účastníků bylo velmi dobře postaráno. Výlet se nám velice líbil, počasí nám přálo, a tak jsme se spokojeni vraceli domů,“ pochvaloval si vydařený výlet jeden z uživatelů stacionáře.

Denní stacionář Pohodář Luka nad Jihlavou

Posláním Denního stacionáře Pohodář Luka nad Jihlavou je poskytovat podporu a pomoc seniorům a dospělým se zdravotním postižením v důsledku snížené soběstačnosti z důvodu věku nebo zdravotního postižení a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Uživatelé služby se tak mohou dostat do společnosti svých vrstevníků a je jim umožněno plnohodnotné a aktivní trávení volného času.

Tisková zpráva | Zdroj Oblastní charita Jihlava

Štítky Pohodář, Charita, Zoo Jihlava, návštěva, exkurze, zoologická zahrada, Zoologická zahrada Jihlava, Jihlava, Luka nad Jihlavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senioři a lidé s handicapem z Luk nad Jihlavou: V Zoo Jihlava jsme nebyli několik let | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.