Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Třešťské přírodní koupaliště Malvíny má první výročí. Oslavu spojí s ukončením školního roku

Přírodní koupaliště v Třešti na Jihlavsku, které bylo otevřeno 30. června 2016, slaví své první narozeniny. Na tento pátek 30. června nejen pro děti, kterým začínají letní prázdniny, nachytalo oslavu. Brány koupaliště se otevřou v 10 hodin.

Odpoledne bude pro všechny návštěvníky koupaliště nachystaná živá hudba a děti si mohou užít narozeninovou oslavu na zábavních atrakcích. Konec oslavy prvních narozenin na Malvínách a zároveň ukončení školního roku je naplánován na 20. hodinu. Vstupné je zdarma.

Přírodní biotop Malvíny

V rekreačním areálu u Třešťského potoka jsou návštěvníkům k dispozici vodní atrakce, dětské a volejbalové hřiště. Návštěvníci mají k dispozici šatny, bufet a sociální zázemí, součástí koupaliště je i prostorné parkoviště. Kromě plavecké části s hloubkou až 2,6 metru je pro návštěvníky k dispozici plocha pro neplavce a brouzdaliště pro děti. Vodní plocha zde zabírá 1 850 metrů čtverečních. Stavba koupaliště si vyžádala náklady více než 19 milionů korun.  

Foto Dalibor Mašek

Štítky Malvíny, biotop, koupaliště, oslava, narozeniny, školní rok, slavnost, okres Jihlava, Třešť, Třešťský potok, přírodní koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třešťské přírodní koupaliště Malvíny má první výročí. Oslavu spojí s ukončením školního roku | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.