Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

FOTO: Nejmladší český scenárista pochází z Jihlavy. V červenci mu v televizi poběží seriál

Jakub Kos. To je jméno nejmladšího českého scenáristy, jenž pochází z Jihlavy a jehož scénář byl zpracován do televizní nebo filmové podoby. Konkrétně jde o osmidílný krátkometrážní seriál, jehož díly mají zhruba pět minut. Premiéru prvního dílu, který se natáčel v Praze, uvidí lidé 1. července v televizi Relax, ponese název Kontrola.

Diváci v Benzínce budou sledovat příběh prodavačky Moniky, kterou její šéf Vít vyhodí z práce kvůli neshodám na pracovišti. Když ale na benzínku přichází kontrolor, Vít otočí a najednou Moniku potřebuje. V ostatních dílech diváci uvidí další postavy. V Kontrole si zahraje „Viky Cabadaj“ Jan Antonín Duchoslav, pražská divadelní herečka Dita Hořínková a také český stand-up komik Miloš Knor.

„Benzínka by měla mít osm dílů, 1.července ve 22:20 bude na Relaxu odvysílán její první díl s podnázvem Kontrola. Jedná se tedy o pilotní díl, který je zatím jako jediný natočený. Relax se podle úspěšnosti a sledovanosti pilotu rozhodne, zda natočí zbylých sedm dílů,“ říká patnáctiletý Jihlavák Jakub Kos.

Druhým scenáristou Benzínky je Jan Zbořil, režie se ujal teprve osmnáctiletý Dominik Zbořil. O kameru se postaral Jan Ruttner, autor mnoha videoklipů. Producentem a produkčním seriálu je Petr Mareček. 

Foto Archiv Jakuba Kosa

Štítky scenárista, seriál, natáčení, Benzínka, Jihlava, relax, televize, Praha, Jan Antonín Duchoslav, Dita Hořínková, Miloš Knor, Jan Zbořil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Kos

Tak jen tak dál

Úterý, 13. června 2017, 16:49Odpovědět

FOTO: Nejmladší český scenárista pochází z Jihlavy. V červenci mu v televizi poběží seriál | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.