Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Krytý areál Vodního ráje navštívilo vloni více lidí. Venkovní část nabídne nový dětský bazén

Největší aquapark na Vysočině, jihlavský Vodní ráj, navštívilo v loňském roce 164 tisíc návštěvníků. Do jeho kryté části přišlo 129 tisíc lidí převážně z Vysočiny. Oproti předchozímu roku jde o nárůst o 8 tisíc. Do venkovního areálu zavítalo celkem 35 tisíc lidí, což bylo díky chladnému létu a celkově nepříznivému počasí o 20 tisíc lidí méně než v předchozí sezoně.

Krytý areál nabízí velký rekreační bazén, vířivku, malý dětský bazének, krytý tobogán, parní lázeň, saunu a další služby.

„Aquapark během loňského roku zrekonstruoval střechu nad krytým bazénem, investoval do nového podvodního osvětlení a vybudoval tzv. Kneippův chodník pro zlepšení metabolismu a krevního oběhu. Letos dokončil rekonstrukci bufetu ve vstupní hale. Návštěvníci venkovního areálu se mohou těšit na zbrusu nový nerezový dětský bazén,“ popisuje Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které bazén provozují.

Vodní ráj před několika dny vyhlásil vítěze kreativní prosincové soutěže Vánoce s mývalem. Pět autorů, kteří nejlépe ztvárnili medvíka mývala, symbol aquaparku, odměnil bezplatnými vstupy do bazénů pro celou rodinu.

Kromě nerezového bazénu si aquapark připravil na letošní rok další novinku. Návštěvníci získají v den svých narozenin hodinu plavání zcela zdarma, a ti, kteří slaví svátek, budou mít vstup na hodinu s 50% slevou.

„Chceme poděkovat všem návštěvníkům za jejich přízeň v loňském roce a udělat jim radost tím, že alespoň na chvíli zapomenou na své všední starosti a přijdou si k nám zdarma zaplavat,” uvedl mluvčí Martin Málek.

Aquapark Vodní ráj:

Vodní ráj Jihlava je svou kapacitou 2400 míst ve venkovní a 240 míst v kryté části areálu již 15 let největším aquaparkem na Vysočině a jediným aquaparkem na dálnici D1. Sportovně-relaxační areál je otevřen celoročně a kromě několika bazénů a řady vodních atrakcí nabízí i sportovní a wellness služby. Každý rok projde jeho branami v průměru 200 tisíc návštěvníků. Provozovatelem jsou Služby města Jihlavy.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky bazén, aquapark, Kraj Vysočina, Martin Málek, Jihlava, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krytý areál Vodního ráje navštívilo vloni více lidí. Venkovní část nabídne nový dětský bazén | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.