Počasí dnes14 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pomáhala obětem, nyní je obchodnicí s bílým práškem. Znáte Inca Collagen?

PR článek

Šestačtyřicetiletá Romana Ljubasová se více než šestnáct let zasazovala o spravedlivé odškodnění obětí dopravních nehod a pracovních úrazů. Začínala jako dětská zdravotní sestřička a nyní je úspěšnou obchodnicí s bílým práškem jménem Inca Collagen.

„Vždy jsem chtěla pomáhat lidem, bojovat za jejich práva, zlepšovat všechno kolem sebe. Chtěla jsem být užitečná a šťastná,“ vysvětluje.

Po šestnácti letech ve službě lidem si uvědomila, že je možné perfektní službu vyměnit za perfektní produkt. Dřív trávila život mezi lidským neštěstím a paragrafy. I nejvyšší odškodnění nikdy nemohlo kompenzovat vzniklou škodu, zejména na životě. Jako snílek s velmi přísnými kritérií v roce 2015 uvedla na trh vlastní produkt Inca Collagen.

Kolagen byl jediný produkt, který splňuje náročnou představu o výrobku pro všechny a na všechno. Tři gramy v denní dávce dokážou při pravidelném užívání udržet zdraví a krásu déle než příroda naplánovala. Opravdu 100% mořský kolagen, vyrobený šetrnou enzymatickou hydrolýzou, to dokáže. Kolagen je základní stavební prvek v těle. Je, lidově řečeno, cementem mezi buňkami a funguje opravdu v celém těle. Marketing často postihuje jen část jeho účinku například např. kolagen na vlasy, klouby nebo pokožku. Jeho role je však i v cévách, oku, uložení pánevního dna, prostě všude. Kolagen tak dokonale naplnil vizi Romany Ljubasové.

Jako obchodnice si vede velmi dobře. Rok jí trval průzkum trhu, výzkum receptury a zajištění způsobu výroby. Nyní je Inca Collagen na trhu již desátým rokem. V Česku a na Slovensku je zcela domácím produktem, vyvezen byl také do Číny, Saudské Arabie a nebo pravidelně do Německa, Rakouska, Polska, Švýcarska a na Kypr. V roce 2018 získala společnost Romany Ljubasové třetí místo v soutěži Exportní cena DHL UniCredit.

Romana Ljubasová o sobě tvrdí, že je patriot, někdy pro Brno, někdy pro „Československo“. Jako sponzor ženského basketbalového týmu Žabiny Brno bude ovšem vždy poskakovat na tribuně a fandit jako 101% Brňák. Její životní motto je být dobrým člověkem, i když se nikdo nedívá.

Na trhu je dnes tisíce produktů s kolagenem. Internet je jimi doslova zahlcený. Podle Romany Ljubasové je při výběru nutné vsadit na na prokazatelné recenze zákazníků jednoduchá biochemická pravidla. Postačí selský rozum. S výběrem kolagenu je to jako s výběrem auta nebo partnerky. Buď jen popojedete nebo spolu chcete tvořit rodinu na celý život. Ve druhém případě musíte prostě vědět, co přesně hledáte nebo potřebujete, na co a proč. Proto si pečlivě vybírejte i mezi kolageny. Já doporučuji Inca Collagen.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomáhala obětem, nyní je obchodnicí s bílým práškem. Znáte Inca Collagen? | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.