Počasí dnes8 °C, zítra11 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nevynechejte podzimní akce v Cityparku Jihlava

PR článek

Podzim patří v Cityparku Jihlava regionu Vysočina a taky legendárním králíkům Bobu a Bobkovi. Co vedle králíků z klobouku můžete v Cityparku zažít? Putovní fotografickou výstavu festivalu Ji.hlava, oblíbený festival středních a odborných škol Vysočina Education Festival, soutěž pro mladé kuchařské talenty Gurmet den s Krajem Vysočina a odpoledne s tématem pěstounská péče Táhneme za jeden provaz.

„Těší nás, že Citypark není výhradně místem zábavy a potkávání, ale že dokážeme spojovat lidi prostřednictvím kultury, umění, vzdělávání i sociální pomoci,“ říká Tomáš Duroň, Centre Manager obchodního centra Citypark Jihlava a doplňuje: „Kraj Vysočina je skvělé místo k životu a my jsme rádi, že můžeme být jeho součástí.“

Výstava Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů Ji.hlava (30. 9. - 16. 10.)

Festival Ji.hlava letos slaví 28 let. Putovní fotografická výstava představí aktivity festivalu, včetně jeho historie a přiblíží i jeho atmosféru a význam. Výstava poputuje i do dalších měst Vysočiny, jako je Havlíčkův Brod, Humpolec, Pelhřimov, Telč a další. Výstava se koná v uvedeném termínu, s výjimkou 12. a 13. října.

Víkend s Bobem a Bobkem

O víkendu 12. - 13. října se od 11:00 do 17:00 hod. mohou návštěvníci Cityparku těšit na Boba a Bobka, legendární králíky z klobouku kouzelníka Pokustona. Pohádkový event nabídne zábavu pro celou rodinu. Pro děti jsou připraveny soutěže o parádní ceny, kreativní dílničky, hrané scénky, fotografování s králíky i speciální 360˚ videokoutek.

Vysočina Education Festival

O víkendu 18. -19. října se koná festival středních a odborných škol a je ideální pro ty, kteří přemýšlejí, kam jít po základní škole a jaký obor si vybrat. Nové trendy ve studijních i učebních oborech představí učitelé a žáci konkrétních středních škol.

Gurmet den s Krajem Vysočina

V sobotu 2. listopadu se obchodním centrem bude linout vůně ryb, brambor, medu a šlehaného podmáslí. Tyto základní suroviny musí studenti využít při přípravě pokrmů v rámci českého finále mezinárodní gastronomické soutěže žáků středních škol Trophée Mille. V odborné porotě zasednou uznávaní čeští šéfkuchaři a svoji účast na českém finále v Jihlavě potvrdil i prezident soutěže Trophée Mille.

Táhneme za jeden provaz

Pondělí 4. listopadu bude v Cityparku Jihlava patřit pěstounské péči. Odborníci vám mezi 15. a 18. hodinou rádi a neformálně odpoví na dotazy týkající se pěstounské péče. Děti se pak mohou těšit na soutěže, hry nebo malování na obličej.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nákupy, podzim, nakupování, sezona, akce, obchodní, centrum, Citypark, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevynechejte podzimní akce v Cityparku Jihlava | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.