Počasí dnes13 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová Vlasová Klinika v Jihlavě. Nabízí řešení pro řídnoucí vlasy a zdravou pokožku

PR článek

V Jihlavě od listopadu minulého roku nově působí Vlasová Klinika. Klientům nabízí pomoc s vypadáváním či řídnutím vlasů. Zaměřuje se také na další problémy, jako jsou mastné vlasy, lupy, lupenka nebo například seborea. V klinice je klíčem k podpoře zdraví a růstu vlasů čištění vlasové pokožky a aplikace aktivních látek. Zdarma nabízí úvodní vyšetření trichologickou kamerou, které zjistí stav vlasů i pokožky a možnosti řešení problémů klienta.

Na otázky odpovídal pan Bedřich Nikl, který v Jihlavě pobočku Vlasové kliniky otevřel.

Proč jste se rozhodl otevřít pobočku Vlasové Kliniky?
Po covidu mě trápilo řídnutí vlasů, které mi pomohli vyřešit právě ve Vlasové klinice v Uherském Hradišti. Po této pozitivní zkušenosti jsem se spojil s majiteli ohledně záměru otevřít vlastní pobočky Vlasové kliniky. Dnes jich je v České republice 23 a pomohli jsme tisícům klientům.

Komu doporučujete Vlasovou kliniku navštívit?
Návštěvu doporučuji lidem, které trápí padání nebo řídnutí vlasů, mastné vlasy, lupy, lupenka, seborea nebo alopecie. U pánu řešíme například zarůstání plešek a koutů. Naše služby mohou využít i lidé, kteří problémy s vlasy aktuálně nemají, ale chtějí se soustředit na prevenci proti vypadávání vlasu nebo na jejich výživu. Všichni dobře víme, jak je časově náročné a drahé neustále hledat a zkoušet nové přípravky. U nás během bezplatné prohlídky poradíme, jak a co může klientům pomoci.

Klient se zároveň nemusí bát o své soukromí. Chápeme, že problémy s vlasovou pokožkou jsou intimní záležitostí. Proto naše klinika nabízí diskrétní prostředí, pro maximální komfort klienta.

Jaké technologie používáte?
Na Vlasové klinice využíváme ty nejmodernější technologie v oboru, aby bylo o vaše vlasy a pokožku postaráno co nejefektivněji.

Jedním z našich hlavních nástrojů je přístroj NEO 21, vyvinutý společností Biotec Italia, který využívá nejnovější poznatky na trhu. Přístroj pracuje na principu ultrazvuku, radiofrekvence, elektroporace a pulzního mikrojehličkování. Tento přístroj nabízí několik možností těch nejúčinnějších, neinvazivní mezoterapií, díky čemuž je vaše pokožka ošetřena do hloubky a bez bolesti.

Pro výživu pokožky používáme Neohair sérum, které je jedním z nejsilnějších a nejúčinnějších na trhu. Patří do skupiny kosmeceutických přípravků. Je obohaceno silnými, přírodními výtažky, které podporují růst vlasů a zlepšují celkový stav vlasové pokožky.

Jak ošetření probíhá?
Začínáme bezplatným vyšetřením trichologickou kamerou, které zabere zhruba 10 – 20 minut.

Následné ošetření začíná procesem detoxikace a prevence, kdy za pomoci ultrazvukové špachtle odstraníme svrchní vrstvu odumřelé vlasové pokožky, keratotické zátky a tím uvolníme cestu pro růst nových vlasů.

Následně elektroporací nebo mikrojehličkováním aplikujeme aktivní látky Neohair přímo do vlasové pokožky.

Na našich webových stránkách najdete podrobnější informace ohledně diagnostiky a následné procedury, k dispozici jsou například i odpovědi na nejčastěji kladené otázky, reference a další informace. Těšíme se na vaši návštěvu.

Vlasová klinika – Jihlava
Havlíčkova 28b
586 01 Jihlava
jihlava.havlickova@vlasovaklinika.cz
+420 731 391 376

Další informace jsou na webu kliniky

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vlasy, kliniky, péče, klinika, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová Vlasová Klinika v Jihlavě. Nabízí řešení pro řídnoucí vlasy a zdravou pokožku | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.