Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA VI.: Roční Frída překypuje energií. Nejlépe jí bude v rodině s většími dětmi

Ve spolupráci s jihlavským útulkem, který sídlí v Pístově, přinášíme pravidelný seriál, v němž opuštěná zvířata hledají své nové páníčky. Dnes bude řeč o temperamentní, zhruba roční fence Frídě, která je velmi společenská.

„Frída je mladá, krásná fena, plná elánu. Co všechno jí koluje v krvi za plemena, se můžeme jen domnívat. Našla se letos v dubnu na Komenského ulici v Jihlavě a dosud se o ní nikdo nepřihlásil. Dostala se nám velmi hubená. Ze začátku byla hodně opatrná a měla problém s uzavřenými prostory. Těžko tedy říct, co všechno zažila. Po pár dnech v útulku nám začala důvěřovat. Má ohromnou radost ze života, ráda si hraje a miluje kontakt s lidmi. S ostatními psy není konfliktní, psího kamaráda by určitě uvítala,“ říká k roční fence vedoucí útulku Kateřina Škarková.

Fenka z jihlavského útulku zaujala řadu čtenářů Drbny. Mohla skončit až v Americe, nakonec bydlí na jihu Čech

Redakce Jihlavské Drbny má od tohoto roku nový seriál, ve kterém ve spolupráci s jihlavským útulkem pomáhá hledat nové páníčky pro psy, případně kočkám a jiným zvířatům. Květnovým pejskem byla roční fenka Luna, která čtenáře velmi zaujala, zájem o...

Jde o opravdu temperamentní fenu, nepřehlédnutelná je i její velikost. Škarková zdůrazňuje, že Frída bude potřebovat důsledné majitele, kteří se jí budou aktivně věnovat, doladí výchovu a dostatečně vybijí její energii. Nejlépe by jí bylo v domě se zahradou, podmínkou je dobré zabezpečení a vyšší ploty. Případně může být i v bytě.

Pro více informací kontaktujte Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava na tel: 721 282 895 nebo osobně na adrese Pístov 60, Jihlava, a to v pracovní dny od 8:00 do 16:00. 

Frída je zdravotně zcela v pořádku, vzhledem ke své povaze je vhodná do rodiny, kde jsou spíše starší děti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava

Štítky pes, útulek, páníček, majitel, Frída, fena, Jihlava, Pístov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA VI.: Roční Frída překypuje energií. Nejlépe jí bude v rodině s většími dětmi | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.