Počasí dnes27 °C, zítra17 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Citypark praská ve švech. Šmoulové lákají davy návštěvníků, hlavně těch nejmenších

Pořádně živo je dnes v jihlavském Cityparku, kde se slaví Mezinárodní den dětí. Zábavný den je tematicky zaměřený, slaví se spolu s Taťkou Šmoulou, Šmoulinkou a dalšími modrými postavičkami.

Citypark je doslova plný,  jen najít místo k zaparkování může trvat dlouhé minuty. Mezi obchody je pak živo, ať už se na pódiu něco děje, nebo je zrovna pauza. Pro děti je připravených deset soutěžních stanovišť, kdy je každé věnováno jednomu šmoulovi. Po splnění všech úkolů je jako odměna diplom, cukrová vata a ledová tříšť.

Kromě toho šmoulové v nadživotní velikosti tančí na pódiu, nabízí možnost společné fotky a nechybí ani modré dílničky s výrobou slizu. Děti jsou nadšené. „Líbí se mi tady, potakal jsem tady kamarádku, tak si užíváme program spolu. Nejradši mám Šmoulinku,“ usmála se malá Anička.

Den pak odpoledne vyvrcholí Šmoulí show, která bude ve tři hodiny odpoledne a o hodinu později se bude opakovat. Každý se také může zapojit do tomboly o ceny.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Prokop Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Citypark praská ve švech. Šmoulové lákají davy návštěvníků, hlavně těch nejmenších | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.