Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pětiletý kříženec Budy se těší na nový domov. Je to akční a kontaktní pes

Ve spolupráci s jihlavským útulkem, který sídlí v Pístově, přinášíme nový seriál, v němž opuštěná zvířata hledají své nové páníčky. Dnes bude řeč o zhruba pětiletém pejskovi jménem Budy, který se hodí do rodiny spíše s odrostlejšími dětmi.

Budy je pejsek střední velikosti, jde o křížence anglického bulteriéra. Hodí se do rodiny s dětmi, vzhledem k jeho temperamentu by to ale měly být spíše už odrostlejší děti. Jeho zdravotní stav je dobrý.

„Budy se našel uvázaný u garáží na ulici Telečská, bývalý „majitel“ se ho tedy tímto nepěkným způsobem zbavil. Ze začátku byl velice vystrašený, ale postupem času se z něj stal velmi milý a kontaktní pes. Ovládá základní povely, pouze chůze na vodítku bude chtít dopilovat. Začíná se v něm projevovat akční bulíkovská povaha, velice rád si hraje, aportuje a miluje jakýkoli způsob hry i pohybu. Byl by tedy vhodný i na psí sporty,“ popisuje Kateřina Škarková, vedoucí Útulku pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava.

Pro více informací kontaktujte Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava na tel: 721 282 895 nebo osobně na adrese Pístov 60, Jihlava.

Jde o akčního psa, na druhou stranu je doma klidný, o samotě neštěká a nic nezničí. Zdravotně je nyní podle veterinární lékařky na tom dobře, ve stáří se mu ale může horšit zrak.

Podle Škarkové by se Budy hodil k aktivnějším majitelům, kteří už mají nějaké zkušenosti s bull plemeny. Vzhledem k srsti je vhodný pouze do bytu.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava | Zdroj Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava

Štítky pes, útulek, majitel, rubrika, Budy, Pístov, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pětiletý kříženec Budy se těší na nový domov. Je to akční a kontaktní pes | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.