Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Policisté jdou příkladem, který je hodný následování

PR článek

Policisté z dálničního oddělení ve Velkém Beranově hromadně darovali krev. Jednadvacet policistů a dvě občanské zaměstnankyně společně navštívili transfúzní oddělení nemocnice v Jihlavě. Mezi touto třiadvacítkou dárců bylo také osm prvodárců.

Jedním z hlavních cílů tohoto hromadného darování krve je v rámci Policie České republiky i u veřejnosti rozšířit povědomí o bezpříspěvkovém darování krve a tím pomoci transfúzním stanicím v Kraji Vysočina najít další nové pravidelné dárce. Dálniční policisté v rámci každodenního výkonu služby zasahují velice často u vážných dopravních nehod, při kterých dochází ke zranění účastníků. Posádky zdravotnické záchranné služby převážejí zraněné osoby do zdravotnických zařízení k dalším operačním zákrokům. Při nich bývá akutní potřeba krevních transfuzí.

Proto dálniční policisté sami nejlépe vědí, že darováním krve přispívají k záchraně životů. Kromě toho policisté svou aktivitou dávají najevo, že slouží občanům nejen v rámci náročného povolání, ale jsou ochotni dát mnohem více a pomoci tak k záchraně zdraví a života jinou formou. Heslo "Pomáhat a chránit" v rámci této aktivity dostává další rozměr. Policisté svým přístupem přispěli k dobrému jménu Krajského ředitelství policie kraje Vysočina.

Každý, kdo chce být jako oni, má nyní jedinečnou šanci stát se policistou. Krajské ředitelství policie kraje Vysočina přijímá do svých řad nové policisty. Policisté mohou nastupovat na pořádkovou, dopravní a cizineckou policii. Nové kolegy pak vedení krajského policejního ředitelství zařadí na základní útvary do míst blízkých jejich trvalému bydlišti.

Policie České republiky uvítá uchazeče, kteří trvale žijí v Kraji Vysočina a kteří budou vnímat práci policisty jako své budoucí celoživotní poslání. Policistou by se měl stát takový člověk, který chce ve svém životě zastávat a ctít zákon, přistupovat individuálně a spravedlivě ke každému občanovi a soustavně prohlubovat své znalosti a odbornou kvalifikaci.

Proto Policie ČR hledá nové kolegy a kolegyně, kteří by se chtěli podílet na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku v Kraji Vysočina, dohlíželi by na bezpečnost na silnicích a bojovali společně s námi proti kriminalitě. Uchazečům policie nabízí stabilní finanční ohodnocení, příspěvky na dovolenou, šest týdnů řádné dovolené, odchodné, výsluhový příspěvek a řadu dalších výhod.

V současné době je v rámci Krajského ředitelství policie kraje Vysočina služebně zařazeno celkem 1 363 policistů z celkové plánovaného stavu 1 488 policejních míst.  Z tohoto počtu je 173 žen – policistek. Nástupní výše služebního příjmu policisty, včetně zvláštního příplatku, činí 30 070 korun. Výše služebního příjmu se zvyšuje po jednom roce, tedy po absolvování základní odborné přípravy. Kromě toho může nově přijatý policista získat náborový příspěvek ve výši 75 000 korun.

Podrobnosti a interaktivní formulář lze nalézt na www.policie.cz.

Kontakty: Krajské ředitelství policie kraje Vysočina, Vrchlického 46, 587 24 Jihlava, tel: 974 261 406, mobil: 727 914 663, e- mail: krpj.nabor@pcr.cz

Ohodnoť článek

Štítky Policie ČR, nábor, transfúze, krev, dárcovství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté jdou příkladem, který je hodný následování | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.