Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete se i vy stát profesionálem v oboru? Rozšíření vzdělání je ideální cestou

PR článek

Přemýšlíte nad tím, že rozšíříte své vzdělání? Zvažujete veškeré možnosti, které se v České republice nacházejí? Podívejte se, co nabízí studia MBA, BBA, MSc, BSc, DBA a v čem se skrývají jejich výhody.

Studium profesních programů se vyplatí. Proč?

Jakékoliv investice do vašeho profesního i osobního života se vždycky vyplatí a časem vrátí. Z dostupných zdrojů vyplývá, že se investice do studia více než 90 % vyplatila, a to konkrétně ve formě zlepšení pracovního uplatnění nebo posunu na vyšší pozice. Vzdělání má tedy vliv na kariéru a osobní život a jedná se tedy o rychle návratnou investici.

BBA studium

Studium BBA (Bachelor of Business Administration) je koncipováno tak, aby studentům poskytlo základní manažerské vzdělání a doplnilo jejich teoretické znalosti. Připravuje studenty na působení v nižším nebo středním managementu. BBA studium je vhodné pro uchazeče s dokončeným středoškolským vzděláním a také jako příprava na vyšší stupeň vzdělávacího programu MBA.

ESBM nabízí 6 BBA specializací, díky kterým se každý může vzdělávat dle svého zájmu. Studenti si mohou vybrat mezi studiem business managementu, marketingu, projektového řízení, managementu, personálního řízení a andragogiky nebo se mohou vzdělávat i v soft skills.

MBA studium

Studium MBA (Master of Business Administration) představuje postgraduální vzdělávací program, díky kterému je možné prohloubit dosavadní vědomosti a získáte komplexní přehled na vybranou problematiku. Díky široké nabídce specializací je možné vzdělání přizpůsobit dle zájmu a preferencí. Titul MBA zároveň představuje značnou výhodu oproti konkurenčním uchazečům o zaměstnání, kteří mají pouze vysokoškolský akademický titul.

V rámci MBA studia je možné studovat management veřejné zprávy, andragogiku a management vzdělávání, leadership a soft skills, marketing a promotion management, managemet ve školství nebo také management obchodu. 

Výhody studia profesních programů

Sestavení vlastního studia

Studium všech programů je koncipováno tak, aby studenti měli volnost při výběru studijních předmětů. Především se zaměřují na to, aby byl kladen důraz na osobní rozvoj a individuální formy vzdělávání.

Objevování silných stránek

Díky široké nabídce studijních programů si každý student může najít to pravé přímo pro něj. Cílem studia je, aby každý student našel to, co hledá a díky tomu si zlepšil nejen svou pracovní pozici, ale také svůj osobní přístup k životu.

Studium odkudkoliv

Studovat se dá doslova všude. Studium lze praktikovat zcela distančně v profesionálním prostředí e-learningového modulu. Studium probíhá on-line prostřednictvím moderních IT technologií, a proto klade minimální nároky na cestování a časovou flexibilitu studentů. Studovat lze z jakéhokoliv místa. Prezenční část studia lze teoreticky omezit jen na obhajobu závěrečné práce.

Špičkový lektorský tým

Lektorský tým je sestaven ze špičkových profesionálů, kteří mají mnoholeté zkušenosti z vrcholových funkcí. Předávají své bohaté zkušenosti z praxe a obsah výuky předvádí na reálných příkladech. Obsahová náplň studia je tak cílena k aktuálním tématům, díky kterým se vytváří propojení teorie s praxí.

Zaměření na vlastní osobní rozvoj

Jedná se zejména o odstranění překážek osobního růstu a posílení znalosti technik osobního rozvoje. Studenti mají možnost využít jedinečné příležitosti a ušít si studium na míru dle vlastních preferencí a potřeb.

Jestli máte sen, který chcete uskutečnit, tak nečekejte. Prohlubte své znalosti, které vám napomůžou k vašemu cíli. Přesvědčte se, že se titul vyplatí i vám. Více informací naleznete na stránkách ESBM.

Ohodnoť článek

Štítky studium, profesní programy, Master of Business Administration, Česko, investice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete se i vy stát profesionálem v oboru? Rozšíření vzdělání je ideální cestou | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.