Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportujte s těmi nejbližšími. Zažijte dm rodinný běh v Českých Budějovicích!

PR článek

Máte rádi pohyb a veselou atmosféru? Hledáte zábavný program pro celou rodinu? Vyrazte v sobotu 23. října do Českých Budějovic, kde se v rámci Mattoni 1/2Maratonu koná od 11:00 dm rodinný běh. Užije si ho každý. Zdatní atleti, začátečníci, senioři i ti nejmenší. Pro každého závodníka je v cíli tříkilometrové tratě připravena medaile, ale o výsledek v tomhle případě nejde. Vyhrají všichni, kteří si odnesou dobrý pocit.

Můžete to hned od začátku napálit, vyrazit po boku svých nejbližších poklusem nebo vzít kočárek a tříkilometrový okruh si vychutnat v procházkovém tempu. Start i cíl je na nádherném Náměstí Přemysla Otakara II., druhém největším čtvercovém náměstí v České republice.

Každý účastník dm rodinného běhu dostane tričko s originálním motivem závodu, vlastní startovní číslo, a v cíli mu na krk pověsí na památku krásnou placku. „Moc mě těší, když vidím rodiče, kteří během našeho nesoutěžního závodu učí děti sportovat a vedou je k pohybu. Co může být lepšího, než stovky spokojených tváří na trati, ze kterých třeba jednou vyrostou běžci startující na našem půlmaratonu,” uvedl za RunCzech pořadatel dm rodinného běhu Igor Murko.

Registrace jsou stále dostupné na www.runczech.com.

Závodníci navíc mají v den závodu MHD zdarma. Jako jízdenka je bráno každé startovní číslo. Po doběhu je samozřejmě připraveno občerstvení. Skvělým zážitkem také bude Marathon Music Festival. A od 13:00 už začíná hlavní závod seriálu RunCzech, Mattoni 1/2Maraton, jehož se účastní čerstvý mistr světa v maratonu neslyšících Michal Stanovský. Tak nezapomeňte fandit!

Ohodnoť článek

Štítky dm, rodinný běh, České Budějovice, Mattoni, RunCzech, Přemysl Otakar II., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportujte s těmi nejbližšími. Zažijte dm rodinný běh v Českých Budějovicích! | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.