Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihlavský Citypark se účastní soutěže Zelená střecha roku. Můžete ho podpořit svým hlasem

PR článek

Obchodní centrum Citypark Jihlava zdobí zelená střecha částečně stále přístupná veřejnosti skrze dárcovské centrum Plasma Place. Na střeše kromě zeleně pečují také o vlastní včely, o které se stará žákovský kroužek jihlavských mladých včelařů. Zelená střecha Citypark Jihlava dotváří příjemnou atmosféru města. Pohled na město přes zelené střechy je opravdu úžasný.

A nyní máte možnost i vy podpořit snahu Cityparku o začlenění se do reliéfu města Jihlavy. Hlasujte pro projekt Citypark Jihlava v soutěži Zelená střecha roku! Každý hlas se počítá!

Prohlédnout si projekt a hlasovat můžete zde: Zelená střecha City Park Jihlava Hlasování veřejnosti probíhá od 15. května do 15. června 2021.

Ambicí soutěže je seznámit veřejnost s možností ozeleňování střech budov a stavebních konstrukcí. Cílem je také podpořit kvalitní realizace staveb a ocenit společné úsilí investorů, projektantů a dodavatelů.

Téma zeleně ve městech, včetně vegetačních střech, je velmi diskutované v médiích. Je třeba ukázat, že zelené střechy jsou funkčním řešením, které odborníci v České republice mají schopnost úspěšně projektovat, kvalitně realizovat a o střechy zodpovědně pečovat. O Cenu veřejnosti v osmém ročníku soutěže Zelená střecha roku 2021 se uchází celkem 16 přihlášených děl.

Ohodnoť článek

Štítky Citypark, Jihlava, střecha, zelená střecha, soutěž, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský Citypark se účastní soutěže Zelená střecha roku. Můžete ho podpořit svým hlasem | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.