Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Diskotéka Xanadu po devíti letech končí, na stejném místě ho nahradí Miami club

​Pobavit se na oblíbenéno Clubu Xanadu již nezajdeme, klub totiž po devíti letech ukončil svoji činnost. Totožné prostory v areálu obchodního centra na Březinových sadech nyní budou patřit Miami clubu.

Diskotéka, která v roce 2011 rozbouřila hladinu zábavního průmyslu v Jihlavě, ukončuje svoji činnost. „Klub byl prodán novému majiteli, který bude nyní provozovat prostory pod názvem Miami club,“ odpověděl na redakční dotaz Club Xanadu.  

O tom, že vyhlášený podnik zavírá své brány, informoval včera na svých facebookových stránkách. Zde také poděkoval všem návštěvníkům, zaměstnancům, účinkujícím a partnerům, kteří měli s klubem v uplynulých devíti letech co dočinění.

Novým vlastníkem prostor je zcela nové právnická osoba se zahraničním původem. A ta příliš nelení – již na pátek 2. října plánuje rozehřívací Warm up party, kterou však kvůli předpokládaným vládním opatřením a omezením nelze brát jako plnohodnotnou „otevírací akci“.

Nakolik bude styl nebo pojetí nového klubu stejné nebo odlišné, nechtějí zatím zástupci Miami clubu příliš konkretizovat. „Můžeme ale zákazníkům slíbit, že rozhodně nepřijdou o večery, kdy se budou moci jít bavit. Bude to opět velké a nadupané, zaměřené spíše na mladší návštěvníky,“ zní se strany nového majitele.  

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ocbrezinky.cz

Štítky Xanadu, Miami club, zábava, Jihlava, diskotéka, Miami

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskotéka Xanadu po devíti letech končí, na stejném místě ho nahradí Miami club | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.