Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Den dětí v Zoo Jihlava proběhne v tuto neděli, program bude bohatý

Jihlavská zoologická zahrada si na Den dětí připravila bohatý a pestrý program. Svým návštěvníkům a zejména dětem nabídne v neděli 29. května množství her v rámci programu "Děti dětem", blíže seznámí s antilopami, těšit se můžeme i mimořádné komentované krmení surikat a žiraf.

Již během nadcházející neděle 29. května bude v Zoo Jihlava pro návštěvníky připraven od 10 do 15 hodin program ke Dni dětí. Součástí programu „Děti dětem“ v africké vesnici Matongo budou nejrůznější hry, výtvarné tvoření a soutěže, které pro ostatní děti připravili žáci ZŠ Třešť. Za splnění úkolu dostanou děti navíc poukaz na zmrzlinu zdarma.

U výběhu antilop a zeber bude připraven program „Den s antilopou“. Návštěvníci se budou moci těšit na malování na obličej, omalovánky, prohlídku přírodnin přímo ze Senegalu a nejrůznější suvenýry z Afriky. Antilopu Derbyho, která je jedna z nejohroženějších a nejvzácnějších antilop na světě, lidem představí dobrovolníci z řad nadšenců a odborníci spolku Derbianus Conservation.

Chybět nebudou ani oblíbené letové ukázky dravců a sov v 11 a 15 hodin na obvyklém místě. Malí i velcí návštěvníci se však mohou těšit i na mimořádné komentované krmení vybraných druhů zvířat. Krmení surikat proběhne v 10:30 a ve 14 hodin a krmení žiraf ve 13 hodin.

Foto www.katedry.czu.cz | Zdroj Zoo Jihlava

Štítky Zoologická zahrada Jihlava, Mezinárodní den dětí, Afrika, Třešť, Senegal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den dětí v Zoo Jihlava proběhne v tuto neděli, program bude bohatý | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.