Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Společnost

Velmi teplou sobotu za sebou má celá Vysočina. Na řadě míst padly letité teplotní rekordy. Vysoko se má rtuť teploměru vyšplhat také v neděli.

ANKETA: Nadáváte za volantem? Podle průzkumu je nejoblíbenější nadávkou českých řidičů slůvko na D

Až 80 procent českých řidičů si za volantem zanadává. Ukázal to průzkum společnosti Nexbase, která se zabývá výrobou autokamer. Nejpopulárnější nadávkou je skoro u poloviny dotázaných slovo „deb*l“, v těsném závěsu je povzdechnutí „ty vole“,...

Zájem o letní tábory je letos na Vysočině velký, někde mají už na začátku dubna úplně plno

Zájem o letní dětské tábory je na Vysočině velký. Někteří organizátoři zvažují, že nabídku ještě rozšíří. Ceny jsou několik tisíc a zájem je především o příměstské tábory, tam už může být úplně plno.

Dostanete mnohem více než peníze. Soutěž Vesnice roku stále ještě přijímá přihlášky

Blíží se další ročník soutěže Vesnice roku. Zájemci z obcí, které se letos chtějí zúčastnit, za sebou mají seminář, který se konal v Nové Vsi u Nového Města na Moravě, loňské Vesnici Kraje Vysočina.

Víkend jedinečných slev v Cityparku Jihlava. Na prvních 150 zákazníků čeká odměna

Od pátku 12. dubna do pondělí 15. dubna 2024 se můžete v Cityparku Jihlava těšit na několik desítek slevových akcí najednou. Navíc prvních 150 nakupujících čeká v sobotu 13. dubna odměna v podobě dárkové karty Citypark v hodnotě 500 Kč.

Jihlavská zoologická zahrada se chlubí novými mláďaty, jsou to dvoje čtyřčata z Austrálie

Jaro o sobě dává vědět a do zoologické zahrady láká tisíce lidí. O Velikonocích byla dokonce rekordní návštěvnost. Veřejnost se nyní může těšit, že uvidí nová čtyřčata. A to dokonce dvakrát.

Ušetřete letos na letenkách. Máme pro vás tipy, jak na to

Rádi byste v létě konečně navštívili vysněnou destinaci, ale bojíte se, že zruinujete svou peněženku? Dost možná zbytečně! Cestovat je možné i za přijatelné ceny – stačí včas zvolit vhodnou strategii. Obzvlášť důležité je to při nákupu letenek,...

VIDEO: Výstavba dopravního terminálu v Jihlavě začne v létě. Přibydou dvě nástupiště a parkoviště pro 68 aut

Už letos v létě by v Jihlavě měla začít výstavba centrálního dopravního terminálu (CDT), ten vznikne do dvou let v místě stávajícího městského vlakového nádraží. Správa železnic dnes vypsala tendr na jeho komplexní rekonstrukci. Stávající...

BŘEZEN NA DRBNĚ: Nový ředitel strážníků, carsharing, demolice mostu na D1, záhada na jihlavském nádraží

Třetí měsíc roku 2024 patří minulosti. Také březen byl bohatý na nejrůznější témata z našeho regionu. Čtenáři, kteří zavítali na náš web, se dočetli řadu aktuálních zpráv. Pojďme si v následujících řádcích shrnout to nejdůležitější, co se během...

V Dukovanech proběhne mimořádná zkouška sirén se speciálním kolísavým zvukovým signálem

Jako každou první středu v měsíci, i zítra proběhne pravidelná zkouška sirén. V Dukovanech na Třebíčsku, kde stojí jaderná elektrárna, ve středu 3. dubna lidé uslyší z areálu elektrárny speciální kolísavý zvukový signál.

Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.