Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hejtman Vysočiny Vítězslav Schrek bude živě chatovat s občany

Máte nějaký dotaz na nového hejtmana Vysočiny Vítězslava Schreka? Pak se můžete aktivně zapojit do videochatu, který proběhne už tuto středu v 18:00. Možností, jak se k chatu připojit, mají zájemci hned několik.

Videochat s hejtmanem Kraje Vysočina bude přístupný 10. února od 18 hodin na facebookovém profilu Kraje Vysočina, na oficiálním facebookovém profilu hejtmana Kraje Vysočina Vítězslava Schreka, ale i z webových stránek Kraje Vysočina nebo přímo pod tímto odkazem

„Chci vám otevřít svou hejtmanskou kancelář a prozatím alespoň prostřednictvím videochatu s vámi být v kontaktu. Pokud je něco, co mi chcete sdělit, s čím mohu pomoci, případně, co kraj může zlepšit nebo změnit, dejte mi o tom vědět. Budu připraven odpovídat na vaše otázky – i když předem přiznávám, že ani hejtman neví úplně všechno,“ vzkazuje hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek.

Lidé své otázky mohou posílat už nyní, a to na e-mail:  tisk@kr-vysocina.cz. Další možností je zmíněný videochat, kam lze také posílat své dotazy – v tomto případě on-line, přímo v uvedený čas živého vysílání.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vítězslav Schrek / Facebook

Štítky Vítězslav Schrek, videochat, veřejnost, dotaz, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hejtman Vysočiny Vítězslav Schrek bude živě chatovat s občany | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.