Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Ples Rodinných pasů Kraje Vysočina: Letos se tančilo ve stylu Mamma Mia

Uplynulou sobotu se za účasti hejtmana Kraje Vysočina Jiřího Běhounka, krajských radní Marie Kružíkové, Jany Fialové a Petra Krčála uskutečnil v jihlavském Hotelu Gustav Mahler v pořadí už pátý Ples Rodinných pasů Kraje Vysočina. Tento ročník byl opět tematicky vyhraněný - pro letošek se oslava malého jubilea nesla v duchu muzikálu Mamma Mia a těšila se rekordní návštěvnosti.

 „Před pěti lety jsme mnohé brali jako zkoušku. Od té doby se nám ale organizace každoročně daří a dnes tu máme zavedenou společenskou událost v rodinném duchu. V tom jsme jedineční,“ pochvaluje si radní Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí a rodinné politiky Petr Krčál.

Někteří hosté zvolili kostýmy na motivy muzikálu Mamma Mia, a přizpůsobili tak dress code tématu večera. Pro ostatní byly připraveny u vstupu slamáky, bláznivé sluneční brýle, náramky či kokosové ořechy na koktejly, kterými svoje oblečení mohli tematicky doplnit.

K tanci a poslechu hrála v jihlavském Hotelu Gustav Mahler skupina Eremy. Večer zatraktivnila téměř dvouhodinová světelná a hudební show ABBA Stars, která zvedla ze židlí všech zhruba 300 hostů večera. Publikum pořádně rozproudil i barman Tomáš se svou barmanskou show. Večerem prováděl moderátor Milan Řezníček.

Pro zájemce byl nachystán i stylový fotokoutek, lidé dostali fotografie přímo z pláže.

Závěr patřil stejně jako předchozí roky společnému krájení dortu, ten přišel na řadu po tombole, přesně o půlnoci. Dort bývá rok od roku větší, a tak každý z hostů mohl ochutnat.  

Pátý ročník Plesu Rodinných pasů Kraje Vysočina

Úterý, 22. března 2016, 13:38

Pátý ročník Plesu Rodinných pasů Kraje Vysočina
Pátý ročník Plesu Rodinných pasů Kraje Vysočina

Foto Facebook Rodinných pasů Kraje Vysočina | Zdroj Krajský úřad Kraje Vysočina

Štítky Kraj Vysočina, Mamma Mia, Gustav Mahler, Petr Krčál, Jiří Běhounek, Jana Fialová, Marie Kružíková, styl, slavnost, Milan Řezníček, ABBA, hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Ples Rodinných pasů Kraje Vysočina: Letos se tančilo ve stylu Mamma Mia | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.