Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Potvrzeno! Příští rok v květnu zahrají v Brně americké rockové legendy Kiss

Americká rocková legenda Kiss vystoupí 20. května příštího roku na brněnském výstavišti. V České republice bude mít jediný koncert. Termín jeho konání dnes oznámila agentura LiveNation. Brno bude zastávkou evropského turné kapely. Předprodej vstupenek začne 2. prosince, cena bude mezi 990 a 2190 korunami.

Kapela Kiss je označována za legendu světového glam rocku. Od svého vzniku v roce 1973 prodala více než 100 milionů alb. V České republice, kde mají mnoho oddaných fanoušků, se Kiss představili už několikrát. 

V aktuální sestavě Kiss jsou kromě původních členů, baskytaristy a zpěváka Genea Simmonse a kytaristy a zpěváka Paula Stanleyho, také kytarista Tommy Thrayer a bubeník Eric Singer. V dubnu 2014 byli Kiss uvedeni do Rokenrolové síně slávy. Letos v srpnu a v září kapela hrála na vyprodaném turné po USA. Loni skupina koncertovala v Praze. 

Autoři | Foto Facebook, Kiss official site

Štítky Brno, hudební skupina, Česko, Brněnské výstaviště, Paul Stanley, Eric Singer, koncert, vstupenka, Rokenrolová síň slávy, USA, Praha, turné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potvrzeno! Příští rok v květnu zahrají v Brně americké rockové legendy Kiss | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.