Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Benefiční koncert Jihlavačky Markéty S. Procházkové podpořil službu těžce nemocným

V neděli 24. listopadu se konal benefiční koncert Markéty S. Procházkové a hostů. Koncert byl uspořádaný na podporu Bárky – domácího hospice. Je to jedna ze služeb Oblastní charity Jihlava.

„Hodinu před koncertem si lidé mohli před kostelem sv. Bartoloměje nakoupit výrobky od dobrovolníků za symbolické ceny. Připravené také bylo drobné občerstvení, výborný punč či teplý čaj. Farní jarmark trval po celou dobu koncertu i po jeho ukončení. Lidé si tak mohli vychutnat atmosféru plnými doušky. Za to velice děkujeme všem dobrovolníkům," uvedla Markéta Paculová z Oblastní charity Jihlava.

Koncert začal proslovem ředitelky jihlavské Charity Hany Fexové, která uvítala zcela naplněný kostel. Slova se ujal také pan farář Miloš Mičánek, bez kterého by se tato akce neobešla. Přivítal všechny návštěvníky a uvedl na podiu Markétu Schimmerovou Procházkovou, duši celého koncertu, která zpívala zcela bez nároku na honorář. Spolu s ní přijeli její hosté - zpěvačky Petra Sladká a Simona Zástěrová a klavírní doprovod Ester Godovská.

„Atmosféra byla úžasná. Slovy nejde vyjádřit, jak velkou radost máme, že přišlo tolik lidí a kostel byl krásně zaplněn," řekla dále Markéta Paculová.

Celkový výtěžek z celé akce byl neuvěřitelných 62 726 korun - za zakoupené výrobky z jarmarku 17 tisíc korun, z dobrovolného vstupného 38 726 korun a z možnosti online příspěvku skrze Darujme.cz 7 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky koncert, podpora, benefice, Bárka, charita, Markéta Procházková, kostel, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefiční koncert Jihlavačky Markéty S. Procházkové podpořil službu těžce nemocným | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.