Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

FOTO + VIDEO: V City Parku došlo ke krádeži počítačových her. Poznáváte mladíky ve videu?

V jihlavském City Parku došlo ke krádeži. Konkrétně byly v jednom z obchodů s elektronikou odcizeny vystavené počítačové hry za necelých deset tisíc korun. Jihlavští policisté by rádi zjistili totožnost tří mladých mužů, kteří by mohli svým svědectvím výrazně pomoci při prověřování případu.

V obchodě s elektrem bylo ukradeno celkem šest počítačových her. Po přijetí oznámení začali případ prověřovat jihlavští policisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Využili také záznamy z kamery.

„Policisté by v zájmu probíhajícího prověřování potřebovali znát totožnost tří mladých mužů, kteří se v prodejně pohybovali. Jedná se o svědky, kteří by mohli poskytnout důležité informace směřující k objasnění případu. Žádáme mladé muže, kteří jsou na kamerovém záznamu a fotografii zachyceni, nebo občany, kteří je znají, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ žádá Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky videohra, krádež, City Park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO + VIDEO: V City Parku došlo ke krádeži počítačových her. Poznáváte mladíky ve videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.